Bir Zamanlar Çukurova 72. bölüm tek parça full HD izle - 73. bölüm fragmanı yayınlandı mı ATV

Bir Zamanlar Çukurova 72. bölüm tek parça full HD izle - 73. bölüm fragmanı yayınlandı mı ATV
ATV ekranlarının en çok takip edilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 72. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Perşembe akşamlarının zirve sahibi Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Vahide Perçin başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve bu sezon gündemden düşmeyen Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Bir Zamanlar Çukurova 72. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.



Bir Zamanlar Çukurova 72. bölüm özeti

Tüm Çukurova tabutunun başında Hünkar'a hakkını helal eder. Tam o sırada camiye giren Sevda da tabutun başına yürümeye kalkar ama Züleyha onu durdurup, yanına alır.Demir ve Çukurovalılar şaşkın, konaktakiler ise kızgın halde Sevda'ya bakarlarken, avluya bir de jandarma gelecektir! Hünkar'ın cenazesi gözyaşları içinde camiden mezarlığa taşınır. Herkes kendi Hünkar'ı için ağıt yakmaktadır. Hünkar'ın kaderlerini değiştirip, aynı hikayeye dahil ettiği herkes ilk kez aynı hüzünde bir araya gelir! Demir hayattaki en büyük desteğini, gücünü yitirmenin, Fekeli kalbinin yarısını toprağa vermenin hüznündedir. Son günlerde yaptıklarıyla, gidişi Züleyha'ya da ikinci kez annesini kaybetmenin acısını yaşatmaktadır. Yılmaz bile şaşkın ve üzgündür. Eve gelen giden bitmez, dualar okunup, helvalar dağıtılırken Haminne kendi dünyasında kızının huzurunun peşine düşecektir. Haminne artık, Hünkar'ın evladı Züleyha'ya emanettir. Demir ve Fekeli, Hünkar'ın katilini bulmak için ant içerken, olaylar kimsenin bugün kadar görmediği bir Züleyha'yı ortaya çıkaracaktır! Sokaklara dökülüp linç yapmaya kalkan Adanalıları, elinde silah ile Züleyha durduracak! Ardından o da Hünkar'ın katilini bulmak için yemin edecektir! Fekeli konağında da gözyaşları dinmeyen Fekeli'nin hüznü vardır. Ancak Müjgan'ın bulduğu bir belge yine Yılmaz ile onu karşı karşıya getirecektir. Üstelik bu kez olaya Fikret kendisini dahil edecektir. Ancak, kimsenin beklemediği bir şey olur ve Fekeli ilk kez, tüm acısı ile hepsini kendilerine gelmeleri için uyarır! Cenazeye katılan, her durumda Hünkar'ın ölümüne şaşkınlığını dile getiren Behice, kendinden çok emin hayatına devam eder. Müjgan'ı yeniden yanına almanın da bir yolunu bulur. Hiç beklemediği bir yerden suçu karşısına çıkacaktır! Ancak her zamanki gibi, kendi çözümünü üreten Behice, bu kez gözünü iyice karartır! Ama planı ummadığı bir şekilde sonlanacaktır!


ATV Bir Zamanlar Çukurova 72. bölüm full tek parça HD izle

Perşembe günlerinin zirve adaylarından biri olan Bir Zamanlar Çukurova 72. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Bir Zamanlar Çukurova'ın 69. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu kimdir?


Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

kuaförüm sensin esra demiral fotoğrafları

kuaförüm sensin esra demiral kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.