BluTv Yarım Kalan Aşklar 5. bölüm fragmanı izle! Yarım Kalan Aşklar 5. bölüm izle Youtube

BluTv Yarım Kalan Aşklar 5. bölüm fragmanı izle! Yarım Kalan Aşklar 5. bölüm izle Youtube
BluTV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Yarım Kalan Aşklar'da yeni hafta iple çekiliyor. İzleyiciler Elif ve Kemal'in arasına filizlenen aşkı bu hafta da sabırsızlıkla bekliyor. Geçen hafta önemli bir yerde sona eren bölüm sonrası herkes gözünü perşembeye çevirdi. Yarım Kalan Aşklar 5. bölüm fragmanı ve izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Dijital ortamda yayınlanan diziler arasına katılan ve kısa sürede ses getiren Yarım Kalan Aşklar'da heyecan sürüyor. Kadir, Elif ile yakınlaşmayı başarmış ve onun güvenini kazanmıştır. Elif de Ozan'ın ölümü sonrasında kendisine uzanan bu yardım elini geri çevirmeyerek hayatını sürdürmek istemiştir. Yeni hayatında polis olan Kadir, Ozan'ın ölümünü araştırmaya devam eder. Ancak olaylar silsilesi onun ve Elif'in başını ağrıtacaktır. Yarım Kalan Aşklar 5. bölüm fragmanı ve izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


Yarım Kalan Aşklar 4. bölümde neler yaşandı?

Kadir için tehlike çanları çalmaktadır. Sebebi ise evlenme hazırlıklarını sürdürmesine rağmen kendisiyle ilişkiye giren Ebru'nun, sakladığı görüntülere erişmesidir. Kasedi bilişim şubeden çözdüren Ebru, kayıttaki kişinin Kadir olduğunu görür. Ardından bunu bir operasyonda kendisine söyler. O andan itibaren üzerinde baskı oluşan Kadir, her şeyi birbirine karıştırır. Ama buradan da çıkması gerekmektedir. Diğer yandan İsmet, eski karısı ve çocuğunu kaçırmıştır. Ona ödemesi gereken 2 milyon lira vardır. Operasyonda bulduğu parayı ona verir ve hem eski karısını hem de çocuğunu kurtarır. Ama Ece bu durumdan hoşnut değildir. Tek isteği Kadir'dir. Bunun için de her şeyi göze alır. İsmet'i bile...Elif, Ozan'ın katilini bulmak üzere Kadir ile birlikte fabrikanın bulunduğu ilçeye gider. Ancak belediye başkanı da dahil halkın çoğunluğu tepki gösterir. Olayı bilen ve birçok kişi gibi kör olan bir vatandaş her şeyi anlatır. Bundan sonra olacaklar da Kadir ve Elif için tehlikenin sinyalleridir.



Yarım Kalan Aşklar 4. bölüm fotoğrafları


 

Yarım Kalan Aşklar 5. bölüm özeti

Kadir ile Ozan'ı hatırlamaya başlayan Elif zor durumdadır. Bir tarafı ona gitmek isterken diğeri ise ihaneti aklına getirir. Kadir ile öpüşen Elif daha sonra onu evden kovar. Hata yaptığını düşünerek bu tepkiyi verir. Ece de Kadir'in peşindedir. Fabrika ile ilgili itirafta bulunan vatandaş, Ozan'ın katilini bulduğunu söyler. Belediye başkanı da emniyete gelerek Nejat Amir ile görüşür. Kadir ve Elif'i tehdit eder. İsmet kendisine verilen sahte paralardan dolayı sinir küpüdür. Öldürme emri verir ve ateş yaylımına tutulan araçta Ece vardır...

yarım kalan aşklar


 

Yarım Kalan Aşklar 5. bölüm izle

Yeni başladığı yayın hayatında beşinci defa izleyicisinin karşısına çıkan Yarım Kalan Aşklar'ın son bölümü BluTV'de yayınlanıyor. Bölümleri izlemek isterseniz ücretli üyelik satın alabilirsiniz. Eğer ücretsiz seyretmek isterseniz Youtube üzerinde tek parça olarak tüm bölümlere erişme şansınız bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.