BluTV Yarım Kalan Aşklar 6. bölüm izle! Yarım Kalan Aşklar 6. bölüm fragmanı ve özeti

BluTV Yarım Kalan Aşklar 6. bölüm izle! Yarım Kalan Aşklar 6. bölüm fragmanı ve özeti
Yayınlanan bölümleri ile ses getiren ve her geçen gün daha fazla kişi tarafından izlenen Yarım Kalan Aşklar'da yeni hafta heyecanı yaşanıyor. 15 Ekim Perşembe günü izleyicisiyle buluşacak olan dizi için izleme seçenekleri de araştırılıyor. BluTV Yarım Kalan Aşklar 6. bölüm izle alternatifleri haberimizde yer alıyor. Yarım Kalan Aşklar 6. bölüm fragmanı ve özetini de bu sayfada görüntüleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Dijital ortamda yayınlanan diziler arasına katılan ve kısa sürede adından söz ettiren Yarım Kalan Aşklar'da heyecan sürüyor. Kadir, Elif ile yakınlaşmayı başarmış ve onun güvenini kazanmıştır. Elif de Ozan'ın ölümü sonrasında kendisine uzanan bu yardım elini geri çevirmeyerek hayatını sürdürmek istemiştir. Yeni hayatında polis olan Kadir, Ozan'ın ölümünü araştırmaya devam eder. Ancak olaylar silsilesi onun ve Elif'in başını ağrıtacaktır. Yarım Kalan Aşklar 6. bölüm fragmanı ve izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


 

Yarım Kalan Aşklar 5. bölümde neler yaşandı?

Elif'in Altıntepe'deki fabrika için attığı tweet bomba etkisi yaratmıştır ve ses getirmiştir. Kamuoyu bu olayın peşine düşmüştür ancak onları bekleyen tehlike de vardır. Kadir, Elif'i öper ancak hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Bir yandan Ozan'ı ararken Kadir'i neden öptüğünü sorgulayan Elif diğer taraftan da ruh halinin iyi olmadığını düşünür. Ebru, Kadir ile anlaşma yapar ve cinayeti söylememesi konusunda 500 bin lira alır. Ancak para sahte çıkar. Aynı parayı İsmet'e de veren Kadir için yepyeni bir bela geliyor demektir. Nejat Amir gazeteci cinayetinin çözülmesini ister. Bunu da Kadir'e sert bir dille anlatır. Ece Kadir'in peşinden gitmeye devam eder. Ancak bu kez işler ters gider. İsmet'in adamları Kadir'i öldürmek isterken onu ölümün eşiğine getirir. Kadir de eski eşine Ece'yi iyileştirmek için götürür. Ebru, Mehmet ile evlenmek istemediğini söyler. Ama nedenini açıklamaz. Mehmet çıldırmak üzeredir. İçinden çıkılmaz bir girdabın içine düşer. Elif fabrika için görüştüğü kişi ile buluşmaya geldiği sırada silahlar ateşlenir. Adam ölür. Kendisi de ölüme çok yakındır.



Yarım Kalan Aşklar 4. bölüm fotoğrafları


 

Yarım Kalan Aşklar 6. bölüm özeti

Nejat Kadir'e gazeteci çocuğu onun öldürdüğünden şüphelendiğini söyler. Ebru kendisine olanları izletmiştir. Kadir Elif'in peşinden buluşma yerine gider. Orada onu kurtarmak istemiştir. Nejat, İsmet'in yanında alır soluğu. Bu görüşmede ne olacağı merak konusudur. Ardından da Kadir ile onu satmayacağı konusunda anlaşmak ister. Ebru ve Mehmet barıştı mı? Ece öldü mü? Hastanede konuşmakta zorlanan Ece'nin söyledikleri İsmet ve Kadir arasında yeni bir gerilim yaratabilir.

yarım kalan aşklar


 

Yarım Kalan Aşklar 6. bölüm izle

Yeni başladığı yayın hayatında beşinci defa izleyicisinin karşısına çıkan Yarım Kalan Aşklar'ın son bölümü BluTV'de yayınlanıyor. Bölümleri izlemek isterseniz ücretli üyelik satın alabilirsiniz. Eğer ücretsiz seyretmek isterseniz Youtube üzerinde tek parça olarak tüm bölümlere erişme şansınız bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.