25 Eylül Cuma Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı?

25 Eylül Cuma Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı?
Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da bir hafta daha sona eriyor. Bir hafta boyunca ellerinden gelenin en iyisini yapan yarışmacılar ararsında herkesin alacağı puanlar cuma gününün kaderini etkileyecek. Peki, Bu hafta Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 25 Eylül Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.

Yeni sezonuna başlayan ve yoluna tüm hızı ile devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir finali ile daha karşınızdayız. FOX TV'nin sevilen programında yine 15 bin lira heyecanı yaşanacak. Puanlar birbirlerine yakın ve Fatma Nur Erdoğan'ın performansı her şeyi değiştirebilir. Diğer yandan Fergane Mehdiyeva da rakibesinin mutfaktan çıkaracağı sonucu bekliyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 25 Eylül Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.
 


Bu hafta kim yarıştı?

Yeni sezon ikinci haftasında ilk gün olarak Hatice Ecem Yıldırım yarıştı. İkinci gün ise Derya Doğan kayınvalidesi ile rakibelerini ağırladı. Hafta ortasında Melike Esen birincilik için kolları sıvadı. Dün de Zuhal Sabuncu ve kayunvalidesi Fatma Sabuncu'yu izledik. Bugün ise Demet Karabela final performansı ile seyircilerin karşısına çıkacak.. 

zuhal topal'la sofrada melike esen

zuhal topal'la sofrada derya doğan

zuhal topal'la sofrada zuhal sabuncu

zuhal topal'la sofrada demet karabela

zuhal topal'la sofrada hatice ecem yıldırım

Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı?

Yarışmada alınan puanlar neticesinde bir takım birinciliği elde edecek. Ödül de 15 bin lira. Açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.