Bu hafta Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları kim? 21 Eylül - 25 Eylül

Bu hafta Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları kim? 21 Eylül - 25 Eylül
FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile herkesi ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası başladı. Pazartesiden itibaren hünerlerini sergileyecek gelin ve kayınvalideler merakla bekleniyor. Peki, Bu hafta Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları kim? 21 Eylül - 25 Eylül gelin ve kaynanaları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada'da bu hafta kim yarışacak? sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Cuma günü yayınlanan bölümde Fergane Yehtiyeva birinciliği elde etmiş ve kayınvalidesi ile birlikte 15 bin liralık ödülün sahibi olmuştu. Bu hafta ise yepyeni yarışmacılar ekranda ter dökecek ve binlerce kişiye kendisini ispat etmeye çalışacak. Peki, Peki, Bu hafta Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları kim? 21 Eylül - 25 Eylül gelin ve kaynanaları haberimizde yer alıyor.

 

Zuhal Topal'la Sofrada 21 Eylül - 25 Eylül yarışmacıları kimdir?

Hatice Ecem Yıldırım: Haftanın ilk gün yarışmacısı olan Hatice Ecem Yıldırım 24 yaşında. 10 aylık evli. Hırslı ve inatçı Ankara gelini. En büyük aşkı kayınvalidesi. Hatta Gönül Hanım 'Elinden gelse oğlumu boşayıp beni alacak' ifadesi kullandı.

Hatice Ecem Yıldırım

Gönül Yıldırım: Gönül Hanım ise yaka silkiyor. Kapıdan kovsa bacadan giriyor. 15 bin lirayı çok isteyen kayınvalide ve gelin tatil hayali kuruyor.

melike esen

Melike Esen:

Filiz Esen:

zuhal topal'la ssfrada derya doğan

Derya Doğan:

Leyla Doğan:

zuhal fatma sabuncu

Zuhal Sabuncu:

Fatma Sabuncu:

demet karabela

Demet Karabela:

Altun Karabela:

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.