Bu sezon hangi dizilerin final yapacağı belli oldu!

Bu sezon hangi dizilerin final yapacağı belli oldu!
Televizyon sektöründe yaz sezonun yaklaşmasıyla birlikte bu sezon final kararı alan dizilerin hangileri olacağı netleşti.

Televizyon sektörünün yaz sezonuna geçiş yapmasıyla birlikte bazı dizilerde de final kararı alınmaya başlandı. Son yıllarda reytingleri tutmayan dizilerin erken final kararı alınması çok sık bilinen durumlardan biri olurken, yeni sezonda hangi dizilerin devame dip etmeyeceği ise diziseverler tarafından oldukça merak ediliyor.

2024 yılında final kararı alan diziler hangileri olacak?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre ATV'de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam ve Ateş Kuşları dizisine final yapacağını duyurdu. Aldatmak dizisinde başrolde Vahide Perçim, Yeşim Salkım, Yusuf Çim, Ercan Kesal gibi isimlerin yer aldığı dizi 71. bölümde final yapacak.

0x0-1710334635222.jpg

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrolünü Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Ragıp Savaş, Burak Çelik ve Mustafa Üstündağ gibi isimlerin paylaştığı dizi ise 68. bölümde final yaparak ekranlara veda edecek.

Ateş Kuşları dizisi de 54. bölümde final yapacağı belirtildi.

0x0-kurulus-osman-155-bolum-izle-atv-kurulus-osman-son-bolum-full-izle-1712163869768.webp

Hangi diziler yeni sezonda devam etme kararı aldı?

ATV'nin hangi dizileri önümüzdeki sezonda devam etme kararı aldığı ise belli oldu. Gelecek sezon Kardeşlerim ve Kuruluş Osman dizileri devam edeceği kesinleşti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.