Bu Tabak Kimin Sevil Pamukçu kimdir?

Bu Tabak Kimin Sevil Pamukçu kimdir?
 DAMGA Editörü
FOX TV'nin seyredilen yarışmalarından biri olarak yayınlanmaya devam eden Bu Tabak Kimin, yeni haftasıyla devam ediyor. Programın yarışmacıları da merak konusu ve Sevil onlar arasında bulunuyor. Bu Tabak Kimin Sevil Pamukçu kimdir? İşte detaylar...

Songül Karlı'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan ve her bölümüyle nefes kesen Bu Tabak Kimin, yayın hayatına devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların da rekabetine sahne olan zorlu programa katılan isimlerden biri de Sevil Pamukçu. Güzelliği ile dikkat çeken deneyimli yarışmacı hakkında internette çok sayıda kişi araştırma yaparak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Bu Tabak Kimin Sevil Pamukçu kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Bu Tabak Kimin Sevil Pamukçu kimdir?

Bu sezonun en iddialı yarışmacılarından biri olan Sevil Pamukçu 51 yaşında. Amasya Merzifon'dan programa katıldı. Palyaçoluk yapıyor. Önce amatör olarak başladığını ancak şu an çok severek yaptığını söyledi. İlk gün stüdyoya da palyaço kıyafeti ile gelerek herkesin tebessüm etmesini sağladı. Instagram hesabı @sevil_pamukcu'dur.

image-7479885.jpeg

image-2612890.jpeg

image-6494815.jpeg

image-2582832.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.