Çağatay Ulusoy’un Kübra dizisinin 1. bölümü ne zaman? Kübra dizisinin konusu ne, kimler oynuyor, nerede yayınlanacak?

Çağatay Ulusoy’un merakla beklenen yeni dizisi Kübra’nın yayın tarihi açıklandı. Peki Kübra dizisi hangi platformda, ne zaman yayınlanacak?

Güçlü oyuncu kadrosu ve ilginç senaryosu ile dikkat çeken Kübra dizisinin detayları netleşmeye başladı. Başrolünde yakışıklı aktör Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Kübra dizisinin yayın tarihi açıklandı.

Kübra dizisi nerede yayınlanacak?

Dünyaca ünlü dizi ve film izleme platformu Netflix’te yayınlanacak Kübra dizisinin ilk bölüm tarihi duyuruldu.

Kübra dizisi ne zaman başlıyor?

Netflix Türkiye'nin yaptığı paylaşımla Çağatay Ulusoy'lu Kübra dizisinin ilk bölümünün 18 Ocak 2024 tarihinde yayınlanacağı açıklandı. Netflix'in yaptığı tarih paylaşımı duyurusunda dizinin ilk görüntüleri de izleyicilere sunuldu.

s-f62de4c629979290d911f99dbe39076f2eb33b58.webp

Kübra dizisi oyuncu kadrosu

Son olarak Netlflix’te Terzi dizisiyle boy gösteren Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Kübra dizisinde; Ahsen Eroğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Aslıhan Malbora ve Nazan Kesal gibi önemli oyuncular rol alıyor.

Kübra dizisinin konusu ne?

Kübra dizisi Gökhan adlı bir gencin başına gelen ilginç olayları konu alıyor. Yapımda, sanal arkadaşlık grubunda Kübra adlı kişiden geleceği öngören mesajlar alan mahallenin sevilen genci Gökhan’ın yaşadıkları izleyiciye aktarılıyor.

Kübra dizisi künye

Yönetmen koltuğunda Durul ve Yağmur Taylan kardeşlerin oturduğu Kübra dizisinin senaryo yazarlıklarını ise Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı üstleniyor. Kübra dizisinin Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlandığı biliniyor.

cagatay-ulusoy-fo2r-cover-jpg.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.