CANLI İZLE ? Başakşehir Adana Demirspor Bein Sports 1 izle linki

CANLI İZLE ? Başakşehir Adana Demirspor Bein Sports 1 izle linki
Spor Toto Süper Lig'de 17'inci haftası bugün sona eriyor. Pazartesi günü İstanbul'da başlıyor. Zirvenin iki takipçisi olan Başakşehir ile Adana Demirspor kozlarını paylaşıyor. İki takım da Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrasında alacağı galibiyetle farkı indirmek amacında. Birbirinden değerli yıldızların sahne alacağı karşılaşmayı izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunuyor. Başakşehir Adana Demirspor Bein Sports 1 izle linki haberimizde.

9 Ocak 2023 Pazartesi tarihinde oynanacak Başakşehir Adana Demirspor mücadelesi yayın bilgileri ile karşınızdayız. İki iddialı takımın karşı karşıya geleceği zorlu mücadele binlerce kişi tarafından seyredilecek. Taraftarların yanı sıra futbol severlerin de yakından takip edeceği kritik 90 dakika için herkes hazır. Başakşehir Adana Demirspor Bein Sports 1 izle linki haberimizde.


Spor Toto Süper Lig'de 17'inci haftası bugün sona eriyor. Pazartesi günü İstanbul'da başlıyor. Zirvenin iki takipçisi olan Başakşehir ile Adana Demirspor kozlarını paylaşıyor. İki takım da Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrasında alacağı galibiyetle farkı indirmek amacında. Birbirinden değerli yıldızların sahne alacağı karşılaşmayı izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunuyor. Başakşehir Adana Demirspor Bein Sports 1 izle linki haberimizde.


Başakşehir - Adana Demirspor maçı ilk 11'leri

Başakşehir: Volkan, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lima, Ndayishimiye, Mahmut, Berkay, Serdar, Deniz, Okaka

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Samet, Semih, Rodrigues, Ndiaye, Stambouli, Yusuf, Onyekuru, Belhanda, Emre Akbaba


 

Başakşehir - Adana Demirspor maçı öncesinde bilinmesi gerekenler

  1. Adana Demirspor'u ağırladığı altı resmi maçı da kazanan İstanbul Başakşehir, son beş karşılaşmada 2+ gol attı (toplam 15 gol).
  2. İstanbul Başakşehir ile karşılaştığı 12 resmi maçın sadece birini kazanan Adana Demirspor (3B 8M), tek galibiyetini Süper Lig'de oynanan son karşılaşmada aldı (2-1; Mart 2022).
  3. Evinde oynadığı son beş Süper Lig maçının ikisini kaybeden İstanbul Başakşehir (3G), iki mağlubiyetini de gol atamadığı karşılaşmalarda aldı (0-2 vs Sivasspor & 0-7 vs Galatasaray). Bu süreçte 10 gol yiyen Boz Baykuşlar, daha önceki 17 iç saha maçında bu sayıda gole izin vermiş ve üç yenilgi yaşamıştı (11G 3B).
  4. Bu sezon Süper Lig deplasmanlarında çıktığı dokuz maçın ikisini kaybeden Adana Demirspor (3G 4B), iki mağlubiyetini de İstanbul takımlarından aldı (2-4 vs Fenerbahçe & 0-1 vs Beşiktaş). Mavi Şimşekler, bu sezon ilk defa üst üste iki dış saha karşılaşmasından puansız dönme tehlikesiyle karşı karşıya.
  5. Süper Lig'deki son üç maçında yedi puan kazanan İstanbul Başakşehir (2G 1B), daha önceki altı karşılaşmada aldığı puan miktarını yakaladı (2G 1B 3M). Son karşılaşmada Gaziantep FK ile berabere kalan Boz Baykuşlar, bu sezon ligde üst üste iki beraberlik yaşamadı.
  6. Süper Lig'e döndüğü 2021/22'den bu yana İstanbul takımlarıyla karşılaştığı 19 maçın sekizini kazanan Adana Demirspor (8G 4B 7M), bu galibiyetlerin altısını iç sahada alırken yedi mağlubiyetinin altısını ise deplasmanda yaşadı.
  7. Bu sezon Süper Lig'de yediği gollerin en büyük kısmına maçların son 15 dakikalık bölümünde izin veren takım İstanbul Başakşehir (%41; 7/17). 2022/23'te geride kalan süreçte karşılaşmaların ikinci yarılarında Fenerbahçe'nin (22) ardından en fazla gol atan takım ise Adana Demirspor (19).
  8. Süper Lig'de bu sezon toplam dört golde payı bulunan İstanbul Başakşehir orta sahası Berkay Özcan (2 gol & 2 asist), geçen sezonun tamamındaki gol katkısı sayısını yakaladı (3 gol & 1 asist). 24 yaşındaki orta saha, en üst lig kariyerinde ilk kez üst üste iki karşılaşmada gol katkısı yapmak istiyor.
  9. Bu sezon Süper Lig'de çıktığı 15 maçta altı gol atan Adana Demirspor orta sahası Younes Belhanda, şimdiden Türkiye kariyerinin tek sezondaki en yüksek sayısını tekrarladı (6 gol; 2020/21).
  10. Geçen hafta İstanbulspor karşısında Mart 2021'den bu yana ilk kez bir Süper Lig maçında 2+ gol atan Henry Onyekuru, Türkiye kariyerinde sadece bir kez arka arkaya iki karşılaşmada 2+ gol kaydetti (2 maç; Aralık 2018-Ocak 2019).


 

Başakşehir - Adana Demirspor maçı canlı izle

Başakşehir ile Adana Demirspor'u karşı karşıya getirecek Spor Toto Süper Lig'in 17'inci hafta maçı saat 17.00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1 ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.


 

Başakşehir Adana Demirspor Bein Sports 1 izle 

Ligde son üç maçında 7 puan toplayan turuncu-lacivertli ekip, 16 maçta, 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 31 elde etti.

Sekiz galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan Adana Demirspor ise 30 puanla Başakşehir'in 1 puan gerisinde yer alıyor.

Mahmut Tekdemir'in cezası bitti

Medipol Başakşehir'de kart cezası sona eren Mahmut Tekdemir, Adana Demirspor'a karşı forma giyebilecek.

Sakatlığı bulunan Lucas Biglia ve Bertrand Traore'nin durumu ise maç gününde netlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.