CANLI İZLE Galler - İran Dünya Kupası maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

CANLI İZLE Galler - İran Dünya Kupası maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Katar'da devam eden 2022 Dünya Kupası'nda ilk maçlar tamamlandı ve fikstür başa döndü. A ve B Grubu'nda oynanacak mücadelelerle ikinci karşılaşmalara çıkılacak. Günün ilk mücadelesinde İngiltere karşısında 6-2'lik yenilgi alıp bozguna uğrayan İran ile ABD karşısında aldığı 1-1'lik beraberlikle turnuvaya başlayan Galler karşı karşıya gelecek. İki takımın da gruptaki iddiasını son maça taşıyabilmesi adına büyük bir fırsat olarak görülen kritik 90 dakikayı izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunarak bilgi s

Katar'da devam eden 2022 Dünya Kupası'nda ilk maçlar tamamlandı ve fikstür başa döndü. A ve B Grubu'nda oynanacak mücadelelerle ikinci karşılaşmalara çıkılacak. Günün ilk mücadelesinde İngiltere karşısında 6-2'lik yenilgi alıp bozguna uğrayan İran ile ABD karşısında aldığı 1-1'lik beraberlikle turnuvaya başlayan Galler karşı karşıya gelecek. İki takımın da gruptaki iddiasını son maça taşıyabilmesi adına büyük bir fırsat olarak görülen kritik 90 dakikayı izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Galler - İran Dünya Kupası maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı izle alternatifleri haberimizde.


Galler - İran maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

25 Kasım Cuma günü Ahmed bin Ali Stadı'nda oynanacak ve saat 13.00'te başlayacak mücadeleyi Guatemala Futbol Federasyonundan hakem Mario Escobar yönetecek. Karşılaşma TRT1 ve TRT4K'dan canlı olarak yayınlanacak.


alireza beiranvand


 

Alireza Beiranvand oynamayacak

İran'ın İngiltere karşısında aldığı ağır mağlubiyette kaleyi koruyan Alireza Beiranvand, Kayserispor'da forma giyen Majid Hosseini ile çarpışmış ve yerde kalmıştı. Deneyimli file bekçisi yapılan tedavinin ardından kendisini denese de oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Bugünkü durumu da merak ediliyordu. Galler karşısıdna Sayed Hosseini'nin forma giymesi bekleniyor.


Galler'in muhtemel 11'i: Hennessey; Mepham, Rodon, Davies; Roberts, Ramsey, Ampadu, Williams; James, Balya; Moore

İran'ın muhtemel 11'i: H. Hosseini; Moharrami, Pouraliganji, Cheshmi, M. Hosseini, Mohammadi; Jahanbakhsh, Noorollahi, Karimi, Gholizadeh; Taremi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.