CANLI İZLE | İstanbulspor Antalyaspor Bein Sports 2

CANLI İZLE | İstanbulspor Antalyaspor Bein Sports 2
Süper Lig'de İstanbulspor ile Antalyaspor karşılaşıyor. İstanbulspor Antalyaspor Bein Sports 2 canlı izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

BURAK ZİHNİ -Süper Lig'de 30'uncu hafta maçları bugün devam ediyor. Günün ilk seansındaki mücadelelerden biri İstanbul'da oynanacak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda İstanbulspor'un rakibi Antalyaspor olacak. Sarı siyahlılar mart ayında yendiği Sivasspor'un ardından Beşiktaş, Karagümrük ve Ankaragücü'ne yenilmişti ancak geçtiğimiz hafta Başakşehir'i eli boş göndermeyi başardılar. Alacakları 3 puanla birlikte bu galibiyetin taçlanmasını istiyorlar. Kırmızı beyazlılar ise Antalya derbisi sonrası yoluna yine zaferle devam etmek amacında. İki takım taraftarları karşılaşmanın yayın bilgilerini öğrenmek üzere araştırmalarda bulunuyor. İstanbulspor Antalyaspor Bein Sports 2 canlı izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.


İstanbulspor Antalyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu haftanın sonucu en çok merak edilen müsabaklarından biri olan İstanbulspor Antalyaspor maçı saat 17.00'de başlayacak. Yiğit Arslan'ın yöneteceği zorlu 90 dakika Bein Sports 2, Bein Connect ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.



İstanbulspor Antalyaspor maçı muhtemel 11'leri

İstanbulspor: Jensen, Duhaney, Okan, Mehmet, Duhan, Ba, Rroca, Onur, Lokilo, Ethemi, Eze

Antalyaspor: Leite, Bünyamin, Veysel, Emrecan, Güray, Fernando, Ufuk, Larsson, Ndao, Doğukan, Haji Wright


 

29. kez rakip olacaklar

Antalyaspor ile rakibi İstanbulspor, toplamda 29. kez rakip olacak. Antalyaspor, bu maçlarda 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 13 yenilgi ile sahadan ayrıldı. İstanbul'da oynanan müsabakalarda ev sahibi İstanbulspor'un ezici üstünlüğü bulunurken, 13 maçta Antalyaspor 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 yenilgi elde etti. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan mücadeleyi Akdeniz ekibi 2-1 kazanmıştı.


 

İstanbulspor Antalyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

  • Antalyaspor ile oynadığı son iki Süper Lig maçını kaybeden İstanbulspor, daha önceki 13 karşılaşmanın toplamında aynı sayıda mağlubiyet almıştı (8G 3B).
  • Bugüne kadar İstanbulspor'a konuk olduğu yedi Süper Lig maçının sadece birini kazanan (1B 5M) ve tek galibiyetini Nisan 1999'da alan Antalyaspor (1-0), 21. yüzyılda yaptığı üç ziyaretten sadece 1 puan çıkarabildi.
  • Dünya Kupası'na verilen aradan sonra seyircisi önünde çıktığı yedi Süper Lig maçında 1.9 puan ortalaması tutturan İstanbulspor (4G 1B 2M), ara öncesi iç sahada oynadığı altı karşılaşmada sadece 1 puan toplayabilmişti (1B 5M).
  • İstanbul takımlarına konuk olduğu son dört Süper Lig maçından 1 puan çıkarabilen Antalyaspor (1B 3M), daha önceki üç ziyaretini kayıpsız geçmişti.
  • Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara konuk olduğu son beş maçı kaybetmeyen (3G 2B) ve son iki karşılaşmayı kazanan Antalyaspor, lig tarihinde ilk kez altı maçlık bir yenilmezlik ve üç maçlık bir galibiyet serisi yakalamak istiyor.
  • Bu sezon Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ün (13 korner & 15 kafa golü) ardından en fazla korner (10) ve kafa (11) golü yiyen takım İstanbulspor.
  • İstanbulspor formasıyla Süper Lig'de çektiği 17 şutun sadece birini gole çevirebilen Emeka Eze (vs İstanbul Başakşehir), sezonun ilk yarısında Eyüpspor adına çıktığı 18 1. Lig maçında rakip kaleye gönderdiği 39 şutun altısında fileleri havalandırmıştı (6.5 şutta bir gol).
  • Takıma devre arasında gelmesine rağmen bu sezon İstanbulspor formasıyla iki kez aynı Süper Lig maçında hem gol atan hem de asist yapan tek oyuncu olan Jason Lokilo, bu iki karşılaşmayı da iç sahada oynadı (vs Sivasspor & Kayserispor).
  • Süper Lig'de attığı son beş golü de kafayla kaydeden Veysel Sarı, sezonun ilk yarısında oynanan maçta İstanbulspor filelerini bu şekilde havalandırmıştı (Ekim 2022).
  • Antalyaspor'un Süper Lig'de attığı son sekiz golün beşinde Haji Wright'ın doğrudan katkısı vardı (3 gol & 2 asist).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.