CANLI İZLE | Kayserispor Kasımpaşa Bein Sports 1

CANLI İZLE | Kayserispor Kasımpaşa Bein Sports 1
Süper Lig'de Kayserispor ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Kayserispor Kasımpaşa Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

BURAK ZİHNİ - Süper Lig'de 30'uncu hafta mücadeleleri devam ediyor. Çağdaş Atan ile yakaladığı çıkışla dikkat çeken Kayserispor, kazanması halinde Trabzonspor'u geride bırakacağı mücadelede Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Mücadele öncesinde iki takım taraftarları yayın bilgilerini araştırarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Kıran kırana bir 90 dakika olması beklenen müsabaka öncesi tüm detayları okuyabilirisniz. Kayserispor Kasımpaşa Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.


Kayserispor Kasımpaşa maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu haftanın sonucu en çok merak edilen karşılaşmalarından biri olan Kayserispor Kasımpaşa maçı saat 17.00'de başlayacak. Hüseyin Göçek'in yöneteceği müsabaka Bein Sports 1, Bein Connect ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.


 

Kayserispor Kasımpaşa maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Kayserispor: Bilal, Uzodimma, Kolovetsios, Arif, Gökhan, Ackah, Mensah, Mane, Kemen, Cardoso, Thiam

Kasımpaşa: Günay, Fabiano, Donk, Djilobodji, Yasin, Tırpan, Eysseric, Hajradinovic, Mustafa, Mounir, Fall


 

Süper Lig'de 26. randevu

Kasımpaşa, Kayserispor ile Süper Lig tarihinde bugüne kadar 25 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda Lacivert Beyazlılar'ın 5 galibiyeti bulunurken, Kayseri ekibi 13 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 7 karşılaşmada ise puanlar paylaşıldı. İstanbul temsilcisinin, 29 golüne, Kayserispor 35 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan mücadeleyi tek golle kazanan Çağdaş Atan’ın öğrencileri olmuştu.


 

Kayserispor Kasımpaşa maçı öncesi istatistikler

  • Kasımpaşa'yı konuk ettiği son dokuz Süper Lig maçını kaybetmeyen Kayserispor (5G 4B), son iki karşılaşmayı gol yemeden kazandı. Sarı-kırmızılılar, bu rekabette ilk kez üst üste üç iç saha galibiyeti almak istiyor.
  • Kayserispor ile oynadığı son altı Süper Lig maçının ikisini kazanabilen Kasımpaşa (4M), aldığı galibiyetlerde toplam sekiz gol attı ancak diğer dört karşılaşmada fileleri havalandıramadan mağlup oldu.
  • Kayserispor'un Süper Lig tarihinde en fazla mağlup ettiği rakibi Kasımpaşa (13). Sarı-kırmızılılar, İstanbul ekibiyle oynadığı son 14 lig maçının tamamında gol sevinci yaşamayı başardı (toplam 22).
  • Deplasmanda oynadığı son yedi Süper Lig maçının altısını kaybeden Kasımpaşa'nın bu süreçteki tek galibiyeti hükmen geldi (3-0 vs Gaziantep FK). İstanbul ekibi, bu sezon puansız ayrıldığı sekiz dış saha karşılaşmasında yediği 21 gole karşılık sadece üç gol bulabildi.
  • Süper Lig'deki son iki iç saha maçında 6 puan toplayan Kayserispor, bu sezonun ilk üç karşılaşmasından bu yana evinde üste üste üç galibiyet alamıyor.
  • Süper Lig'deki son üç maçının ikisini kazanan Kasımpaşa (1M), daha önceki 17 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını yakalamak için sahaya çıkacak (3G 5B 9M).
  • Süper Lig'in son iki sezonunda İstanbul takımlarını konuk ettiği 13 maçın sekizini kazanan Kayserispor (5M), daha önceki yedi sezonun toplamında aldığı galibiyet sayısını geride bırakmak istiyor.
  • Evinde görev yaptığı son iki Süper Lig maçında birer asist yapan Emrah Başsan, en üst lig kariyerinde ilk kez üst üste üç iç saha karşılaşmasında gol pası vermek istiyor.
  • Kasımpaşa'nın bu sezon deplasmanda attığı yedi gol (kendi kalesine atılanlar hariç) altı farklı oyuncudan gelirken (Hadergjonaj x2, Bahoken, Hajradinovic, Petretta, Ahmet & Fall), bu süreçte iki gol bulmayı başaran tek isim iki penaltı vuruşunu filelere gönderen Florent Hadergjonaj.
  • Deplasmanda görev yaptığı son altı Süper Lig maçının tamamını kaybeden Kemal Özdeş, teknik direktörlük kariyerinin en uzun serisini yaşıyor. Özdeş'in bugüne kadar deplasmanda mağlup edemediği takımlar arasında Kayserispor'dan (2B 2M) daha fazla konuk olduğu tek rakibi Fenerbahçe (2B 3M).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.