Çatı Katı Aşk 14. bölüm tek parça, full ve Youtube izle | 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D

Çatı Katı Aşk 14. bölüm tek parça, full ve Youtube izle | 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D
Yaz mevsiminde elde ettiği başarı ile adından söz ettiren ve normal sezonda da kanalının reyting kozu haline gelen Çatı Katı Aşk yeni bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Çatı Katı Aşk 14. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Çatı Katı Aşk 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İyi seyirler dileriz. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Yaz mevsiminde elde ettiği başarı ile adından söz ettiren ve normal sezonda da kanalının reyting kozu haline gelen Çatı Katı Aşk yeni bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Kanal D'nin seyircilerle buluşturduğu yapımda zaman zaman aşk zaman zaman da eğlence yaşadı. Samimiyetin eksilmeyeceği tam kıvamında bir yapım cumartesi akşamlarındaana haber bülteninden hemen sonra ekranda olacak. Çatı Katı Aşk 14. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Çatı Katı Aşk 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...
 

Çatı Katı Aşk 14. bölüm özeti

Yasemin’in ailesinin Yasemin’le, Ateş’in evli olduğunu öğrenmesi deprem etkisi yaratır. Ateş’in tarafında da işler karışır. Çünkü Gülriz de, Yasemin’in anne babasının Üzeyir ve Nedret olduğunu öğrenmiştir. Ayşen ise, Şenay’ın annesi olduğunu öğrenmenin şokunu yaşarken, Ateş’in bunu bildiği ve gizlediğini düşünerek büyük bir hayal kırıklığıyla kendini odasına kapatır. Ateş, Ayşen’e onu kandırmadığını anlatmak için elinden geleni yaparken, Yasemin’e kızan anne ve babası memlekete dönme kararı alırlar. Ateş kendini Ayşen’e anlatamamanın gerginliğiyle yalnız kalmak ister. Tabii Ateş’in hangi isteği tam olarak gerçekleşmiştir ki bu da gerçek olsun? O gece tanıştığı Şirin’le olaylı bir gece geçiren Ateş’in isteği kısmen yerine gelir. Fakat hiç olmak istemeyeceği bir yerde, olmak istemeyeceği şekilde geceyi Şirin’le geçirmek zorundadır… Gülriz, Üzeyir ve Nedret’e her şeye en baştan başlamayı istemeyi teklif eder. Üzeyir’in teklifi kabul edip ilişkinin resmiyete dökülmesiyle Yasemin, Demir, Ateş ve Ayşen cephesinde işler daha da karışır. Şirin’in gelişi mahallede ve çatı katında büyük bir kargaşaya sebep olurken Ayşen’in kararı herkese büyük bir şaşkınlık yaşatacaktır.


Çatı Katı Aşk 14. bölüm full tek parça HD izle

Cumartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Çatı Katı Aşk 14. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Çatı Katı Aşk'ın 14. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.



 

Çatı Katı Aşk 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yeni dizisi Çatı Katı Aşk'ın 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa kanald.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.