Çatı Katı Aşk 16. bölüm final tek parça, full ve Youtube izle Kanal D

Çatı Katı Aşk 16. bölüm final tek parça, full ve Youtube izle Kanal D
Yaz mevsiminde elde ettiği başarı ile adından söz ettiren ve normal sezonda da kanalının reyting kozu haline gelen Çatı Katı Aşk yeni bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Çatı Katı Aşk 16. bölüm final izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Yaz mevsiminde elde ettiği başarı ile adından söz ettiren ve normal sezonda da kanalının reyting kozu haline gelen Çatı Katı Aşk yeni bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Kanal D'nin seyircilerle buluşturduğu yapımda zaman zaman aşk zaman zaman da eğlence yaşadı. Samimiyetin eksilmeyeceği tam kıvamında bir yapım cumartesi akşamlarındaana haber bülteninden hemen sonra ekranda olacak. Çatı Katı Aşk 16. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...
 

Çatı Katı Aşk 16. bölüm özeti

Ateş ve Şirin’in başlarına açtıkları beladan kurtulmak için yardım istediği Yasemin ve Demir de olaya dahil olur. Dörtlü peşlerindeki adamları atlattığını düşünerek mahalleye gelmiştir; fakat, plakalarını alan adamların araştırmasıyla bulundukları bölge belirlenir. Artık sadece dörtlü değil tüm mahalleli eli silahlı bu adamlara karşı hareket etmek zorundadır. Demir’in zekice yaptığı plan sayesinde Ateş ve Şirin son anda adamlardan kurtulur. Fakat, bu plan boyunca çiftler bir şeylerden şüphelenen Şirin’in yakın markajına alınmıştır. Demir’in başına gelen tatsız olay sonucunda Yasemin delirir ve Ateş ile Şirin’e hesap sormaya kalkar. Tabii kendisinin de veremeyeceği hesaplarının olduğunu bir anlığına unutmuştur. Gecenin bir yarısı kapıya dayanan adamlar Yılmazların evinin temelinden sarsılmasına sebep olur.


Çatı Katı Aşk 16. bölüm full tek parça HD izle

Cumartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Çatı Katı Aşk 16. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Çatı Katı Aşk'ın 16. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.