Çatı Katı Aşk 9. bölüm tek parça, full ve Youtube izle | 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D

Çatı Katı Aşk 9. bölüm tek parça, full ve Youtube izle | 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D
Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte birçok dizi de yayın hayatına başladı. Kanal D'de yeni bölümü ile yayınlanacak dizi izleyicilerin karşısına çıkıyor. Çatı Katı Aşk 9. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Çatı Katı Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İyi seyirler dileriz. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Koronavirüs sürecinin ardından televizyon ekranları da normalleşmeye ve yeni dizilerin yayınlanmasına başladı. Birkaç yapım izleyicilerin karşısına çıkarken yenileri de yayın hayatına başlıyor. Onlardan sonuncusu Çatı Katı Aşk oldu. Kanal D'nin seyircilerle buluşturacağı yapımda zaman zaman aşk zaman zaman da eğlence yaşanacak. Samimiyetin eksilmeyeceği tam kıvamında bir yapım bu alşamdan itibaren perşembe günlerinde ana haber bülteninden hemen sonra ekranda olacak. Çatı Katı Aşk 9. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Çatı Katı Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

 

Çatı Katı Aşk 9. bölüm özeti

Asaf’ın gönderdiği zarftan çıkan not ve fotoğraf Ayşen ve Ateş’i köşeye sıkıştırmıştır. Ateş, Asaf’ın tehdit ve şantajına boyun eğerek gitmek ya da onunla savaşmak için kalmak arasında bir karar vermek zorunda kalır. Bir sabah aniden ortadan kaybolan Ateş, mahallede ve yalıda büyük bir paniğe neden olur. Herkes bir yandan Ateş’i bulma derdine düşerken, diğer yandan da Asaf’tan gelebilecek yeni tehlikelere karşı gözlerini açık tutmak zorundadırlar. Ateş’in peşinde başlarına gelmedik kalmayan Ayşen, Demir ve Yasemin sonunda ona ulaşırlar. Zorlu ikna süreci sonrasında mahalleye dönen Ateş’in yalıda yaşama kararı vermesi herkesi şoke eder. Ateş ve Yasemin yalıya döndüklerinde Demir ve Yasemin’in onlara yapacağı sürpriz kahramanlarımızın Asaf tehlikesiyle karşı karşıya kalmalarına neden olur.

çatı katı aşk


Çatı Katı Aşk 9. bölüm full tek parça HD izle

Perşembe günlerinin zirve adaylarından biri olan Çatı Katı Aşk 9. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Çatı Katı Aşk'ın 9. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

çatı katı aşk

 

Çatı Katı Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yeni dizisi Çatı Katı Aşk'ın 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa kanald.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.