Çaykur Rizespor MKE Ankaragücü canlı izle! İnternetten izle link Bein Sports 1 canlı izle

Çaykur Rizespor MKE Ankaragücü canlı izle! İnternetten izle link Bein Sports 1 canlı izle
Süper Lig'in yeni sezonunda istediği sonuçları elde edemeyen Çaykur Rizespor ve MKE Ankaragücü kozlarını Karadeniz'de paylaşıyor. İki ekibin kıyasıya mücadelesinde taraftarlar da 3 puan elde edip ilerleyen haftalara umutla bakmak istiyor. Ev sahibi ekip özellikle Remy transferiyle yaptığı sükseyi sahada da göstermek amacında. Başkent temsilcisi de evine zaferle dönmek ve ilk galibiyetini almak adına sahada ter dökenecek. Çaykur Rizespor MKE Ankaragücü canlı izle ve İnternetten izle link Bein Sports 1 canlı

Süper Lig'in yeni sezonunda istediği sonuçları elde edemeyen Çaykur Rizespor ve MKE Ankaragücü kozlarını Karadeniz'de paylaşıyor. İki ekibin kıyasıya mücadelesinde taraftarlar da 3 puan elde edip ilerleyen haftalara umutla bakmak istiyor. Ev sahibi ekip özellikle Remy transferiyle yaptığı sükseyi sahada da göstermek amacında. Başkent temsilcisi de evine zaferle dönmek ve ilk galibiyetini almak adına sahada ter dökenecek. Çaykur Rizespor MKE Ankaragücü canlı izle ve İnternetten izle link Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde.


 

Çaykur Rizespor MKE Ankaragücü maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 13:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.



 

Çaykur Rizespor MKE Ankaragücü maçı öncesi OPTA istatistikleri

Ankaragücü'nü konuk ettiği son 12 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Rizespor (8G 3B), bu karşılaşmaların yarısında gol yemedi (toplam 8 gol).
Rizespor ile oynadığı son Süper Lig maçını kazanan Ankaragücü, Ekim 2005'ten bu yana rakibini üst üste iki kere mağlup edemiyor.
Rizespor, Ankaragücü'ne karşı yabancı teknik adamlar yönetiminde çıktığı son beş Süper Lig maçını kazanamazken (Karol Pecze x3 & Safet Susic x2); Karadeniz ekibinin başında rakibini mağlup eden son yabancı çalıştırıcı Adolf Remy (Kasım 1988).
Geçen sezondan bu yana Süper Lig'de yer alan takımlar arasında galibiyetlerinin en büyük bölümünü iç sahada alan takım Rizespor (%80; 8/10).
Çıktığı son beş deplasman maçını kaybetmeyen ve Süper Lig'de devam eden en uzun serinin sahibi olan Ankaragücü (1G 4B), daha uzun bir seriyi en son Aralık 1991'de yakalayabilmişti (2G 4B).
Süper Lig'de oynadığı son 11 iç saha maçında da gol atan Rizespor (toplam 18  gol), Ankaragücü filelerini havalandırması halinde kulüp tarihinin en uzun serisini egale edecek (Eylül 2018-Nisan 2019 arasında 12 maç).
Dış sahada oynadığı son iki Süper Lig karşılaşmasında gol yemeyen Ankaragücü, üç maçlık bir seriyi en son Eylül 1983'te yakalamıştı.
Geçen sezon Rizespor'un Ankaragücü'ne attığı üç Süper Lig golünün ikisinde Braian Samudio'nun payı vardı (1 gol & 1 asist).
Bu sezon Süper Lig'de rakiplerine en fazla çalım atan oyuncu, Rizespor forması giyen Fernando Boldrin (12).
Ankaragücü forması giyen Alper Potuk, Rizespor deplasmanında çıktığı son Süper Lig maçında iki asist yapmıştı (Kasım 2016'da Fenerbahçe formasıyla).



 

Çaykur Rizespor MKE Ankaragücü muhtemel kadrolar

Çaykur Rizespor: Gökhan, Moroziuk, Dilaver, Meriah, Melnjak, Abdullah, Fabricio, Donsah, Boldrin, Fernando, Remy

MKE Ankaragücü: Friedrich, Pazdan, Erdi, Kitsiou, Pinto, Idriz Voca, Şahverdi, Alper, Paintsil, Lobjanidze, Borven

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.