Çocukluk dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri - Kim kimdir?

Çocukluk dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri - Kim kimdir?
FOX TV'de bu akşamdan itibaren her cuma izleyicilerin karşısına çıkacak olan Çocukluk ilgiyle seyredilecek. Yapım daha yayınlanmadan adı ile ses getirmişti ancak RTÜK, Kimsesizler ismine müdahalede bulununca Çocukluk olarak değiştirildi. Dizide yer alan oyuncular ve canlandırdıkları karakterler de merak konusu. Çocukluk dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri haberimizde yer alıyor.

Son dönemde dizi konusundaki başarısı ile dikkat çeken FOX TV'de yepyeni bir yapım daha ekranlardaki yerini alıyor. Uzun süre Behzat Ç. ile yakaladığı başarı gündemde kalan Erdal Beşikçioğlu, BluTV'de devamı olarak oynadığı 9 bölümün ardından bu akşamdan itibaren Çocukluk dizisi ile karşımıza çıkacak. Diğer yandan güzelliği ile magazin dünyasına damga vuran ve cesur pozları ile de konuşulan Burcu Özberk yeni projede yer alan bir başka isim. Peki Çocukluk'ta kim kimdir? Çocukluk dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri haberimizde yer alıyor.


 

Çocukluk Dizisi Oyuncuları

  • Beren Gökyıldız – Mavi 
  • Kübra Süzgün – Mozi
  • Nilay Yeral – Bambi
  • Derin Su Akkuş – Serçe
  • Erdal Beşikçioğlu – Mahir Boztepe
  • Burcu ÖZBERK – Ayşegül

Çocukluk Mavi kimdir? Beren Gökyıldız kimdir?

Henüz 11 yaşında olmasına rağmen dört dizide rol alan ve Kızım'da adını Türkiye'ye duyuran Beren Gökyıldız, Kocamın Ailesi ve Anne'de de oynamıştır. Ayrıca Güldüy Güldüy Show ve Bal Kaymak filminde de izleyicilerin karşısına çıktı. Mucize Doktor ve Bizim Hikaye'de konuk oyuncu olmuştur.


çocukluk mavi kimdir?


 

Çocukluk Mozi kimdir? Kübra Süzgün kimdir?

Dizide Mavi karakterini canlandıran Beren Gökyıldız gibi Kübra Süzgün de 11 yaşındadır. Daha önce de birlikte Anne dizisinde birlikte rol almışlardır. Süzgün'ün adını Türkiye'y duyurduğu dizi ise Kadın ile olmuştur. Canlandırdığı Nisan karakteri ile hafızalara kazınmıştır. Boyu 1.44 cm ve kilosu 37'dir. Beşinci sınıf öğrencisi olan çocuk oyuncu derslerine de uzaktandevam etmektedir.

çocukluk mozi kimdir


 

Çocukluk Bambi kimdir? Nilay Yeral kimdir?

Oyunculuk kariyerine Çocukluk ile adım atacak olan Nilay Yeral daha önce Turkcell reklamında rol almıştır. 2013 doğumlu ve 7 yaşındaki çocuk oyuncu 2. sınıf öğrencisidir. Yusuf Güney Gün ajansına kayıtlıdır.


çocukluk bambi


 

Çocukluk Serçe kimdir? Derin Su Akkaş kimdir?

Dizinin bir diğer çocuk oyuncusu olan Dersin Su Akaş henüz 6 yaşında ve 1. sınıf öğrencisidir. Kidsnact akademide oyunculuk dersleri alan Derin Su Akkuş, Çocukluk dizisi ile ilk kez kamera karşısına geçecektir.

derin su akkaş


 

Çocukluk Mahir Boztepe kimdir? Erdal Beşikçioğlu kimdir?

Türkiye’nin en önemli tiyatro ve dizi oyuncularından biri olan Erdal Beşikçioğlu 5 ocak 1970 Ankara doğumludur. Artık 50 yaşına giren Erdal Beşikçioğlu Behzet Ç Bir Ankara Polisesi dizisinde hayat verdiği Behzat Ç karakteri ile tanınmış ve sevilmiştir. Lisansını Hacettepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde tamamlayan Erdal Beşikçioğlu daha önce de Es Es ve Kod Adı Reaksiyon gibi dizilerde yer almıştır. Özellikle Köprü disi ve Vali filmi ile büyük başarı yakalayan Erdal Beşikçioğlu Çocukluk dizisinde çok farklı bir rolde izleyicisi karşısında olacaktır. Elvin  hanım ile evli olan Erdal Beşikçioğlu 1.82 m boyunda ve 68 kilo ağırlığındadır. Mahir Boztepe zor bir adamdır. Son söyleyeceğini ilk söyler; ancak hiç bir zaman kalbinde bir kötülük yoktur. Ailesini kaybettikten sonra kendini çocuklara adayan Mahir’in tek amacı çocuklara huzurlu bir aile bulup onların mutlu olduklarını görmektir. Mahir Karizmatik bir adamdır ama kalbi aşka kapalıdır.

çocukluk mahir


 

Çocukluk Ayşegül kimdir? Burcu Özberk kimdir?

Çocukluk dizisinde Ayşegül karakteri ile yer alacak olan Burcu Özberk daha önce de Afili Aşk dizisinde Ayşe karakteri ile yer almıştı. Güzelliği ve yeteneği ile son yılların en başarılı isimleri arasında yer alan Burcu Özberk 12 Aralık 1989 tarihinde Eskişehir de dünyaya gelmiştir. Çocukluk dizisinde Erdal Beşikçioğlu ile partner olacak olan Burcu Özberk 31 yaşında Erdal Beşikçioğlu ise 50 yaşındadır. Oyunculuk eğitimini Ankara Üniversitesinde olan  Burcu Özberk 162 cm boyu ve 54 kg ağırlığındadır. Burcu Özberk daha önce Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları dizisinde başarıyı yakalasa da ne yazık ki Şahane Damat dizisi Burcu Özberk’in başarısız olduğu tek projedir. Burcu Özberk’in iş adamı Murat Kazancıoğlu’nun sevgilisidir Ayşegül temiz kalpli yufka yürekli güzeller güzeli bir kızdır. Olmayacağını bilse de Mahir Boztepe’den hoşlanmaktadır. Yetiştirme yurdunda memur olarak görev yapan Ayşegül çocukların hem arkadaşı hem de ablalarıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum