Çok Güzel Hareketler 2 neden yok bitti mi? 14 Mayıs Pazar

Çok Güzel Hareketler 2 neden yok bitti mi? 14 Mayıs Pazar
 DAMGA Editörü
Sanat yönetmenliğini usta oyuncu YIlmaz Erdoğan'ın yaptığı Çok Güzel Hareketler 2, Star TV'nin yayın akışında yer almadı. Peki, Çok Güzel Hareketler 2 neden yok bitti mi? İşte detaylar haberimizde.

Pazar akşamları izleyenlere büyük bir keyif yaşatan, skeçleri ile çoğunlukla güldürüp bazen de hüzünlendiren Çok Güzel Hareketler 2'nin 145. bölümü Stat TV ekranlarında yer almayacak. Fenomen haline gelen programı izlemek isteyenler kanalın yayın akışına bakmakla birlikte üzüntü yaşadı. Çünkü akışta da bulunmuyor. Bunun üzerine internette çok sayıda sorgulamalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Çok Güzel Hareketler 2 neden yok bitti mi? İşte detaylar haberimizde.


Çok Güzel Hareketler 2 neden yok bitti mi?

Şu anda Eser Yenenler'in yönetmenlik koltuğunda oturduğu Çok Güzel Hareketler 2 her pazar STAR TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Geride kalan haftada da 144. bölümle izleyicilerin karşısına çıkmıştı ama bugün yok. Nedeni ise 14 Mayıs 2023 genel seçimleri. Tüm kanallar seçim heyecanını ve oranlarını izleyicilere aktarmak için sabahın ilk ışıklarına kadar yayın yapacak. Hatta pazartesi de yoğun bir mesai yine televizyon ekranlarını bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.