Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim Camii ve AKM'de incelemelerde bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim Camii ve AKM'de incelemelerde bulundu
Cumhuriyet Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Camii ve Atatürk Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Mesut Yılmaz'ın vefatıyla ilgili olarak konuşan Erdoğan, "Tüm ailesine başsağlığı diliyorum, milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan çıkarak Taksim'e geldi. Erdoğan ilk olarak Taksim Camii'ne geldi. Erdoğan buradaki incelemelerinin ardından Atatürk Kültür Merkezi'ne geçti. İncelemelerde bulunan ve yetkililerden bilgi alan Erdoğan, burada açıklama yaptı.  Erdoğan Mesut Yılmaz'ın vefatıyla ilgili olarak, "Eşleri Berna hanımla konuştum, Allah taksiratını affetsin. Marmara İlahiyat bir diğeri Çamlıca Cami henüz kararını vermediklerini söyledi" dedi.

Erdoğan, "Tüm ailesine başsağlığı diliyorum, milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Erdoğan, "Taksim Camii'ni Ramazan ayı içerisinde yetişmesine dair bilgi aldım. Burayla ilgili de 2021'in 6. ayının sonuna kadar yetiştirme hedefi var. Bunun için Kültür ve Turizm Bakanımın ciddi gayretleri var. Fevkalade bir durum olmadığı takdirde 6. ayın sonunda burayı bitireceğiz. Belki elektrik işlerinde sarkma olabilir ama bunun dışındaki bütün işleri bitireceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.