Demet Özdemir boyu ve kilosu ne kadar? Demet Özdemir kimdir?

Demet Özdemir boyu ve kilosu ne kadar? Demet Özdemir kimdir?
Dizi dünyasının en güzel oyuncularından biri olan Demet Özdemir ile ilgili birçok konuda araştırma yapılıyor. Peki, Demet Özdemir boyu ve kilosu ne kadar? Demet Özdemir kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Oynadığı diziler, reklam filmleri ve sahne aldığı tüm etkinliklerde sevenleri tarafından ilgiyle takip edilen Demet Özdemir, milyonların karşısına çıkmayı sürdürüyor. Başarılı oyuncunun son projeleri de yine revaçtaydı. Hayatına dair birçok detay da merak ediliyor. Özellikle de nasıl fit ve zinde kaldığı, formunu nasıl koruduğu. Demet Özemir hakkındaki blgilerin yer aldığı haberimizde boyu ve kilosu ne kadar? sorularının yanıtını da okuyabilirsiniz. Demet Özdemir boyu ve kilosu ne kadar? Demet Özdemir kimdir? İşte detaylar...



Demet Özdemir kimdir?

Demet Özdemir (d. 26 Şubat 1992, Kocaeli) oyuncu ve dansçıdır. Ailesinin en küçük bireyi olarak dünyaya gelen Özdemir, küçük yaşta anne ve babasının boşanmasıyla beraber önemli bir dönüm noktası yaşamıştır. Hayatını ablası ve annesi ile sürdürmüştür. Okul hayatını ablasının verdiği büyük emekle birlikte rahat içinde sürdürmüş ve huzurlu bir şekilde büyümüştür. Dansla da ilgilenen güzel oyuncu, Efes Kızları ile profesyonel iş dünyasına adım atmıştır. Reklamlarda da rol almaya başlayan genç kadın Mustafa Sandal'ın 2 klibinde rol aldı.

Şahika Tekand Studio'da eğitim alan Demet Özdemir, 2013'te ise Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin kadrosuna dahil edilmiştir. 2013'teki bu yapım, kendisinin ilk dizisi olmuştur.


demet-ozdemir-boyu


 

Demet Özdemir boyu ve kilosu kaç?

Demet Özdemir'in güzelliği ve formunu nasıl koruduğu da merak edilen konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Dizilerde sürekli ön planda olmayı başaran güzel oyuncunun boyu 1.70 metre olup kilosu 57 kg'dır. Akrep burcudur.


 

Demet Özdemir oynadığı diziler ve filmler

Televizyon dizileri
2013-2014 - Sana Bir Sır Vereceğim
2014 - Kurt Seyit ve Şura
2015 - Çilek Kokusu
2016-2017 - No:309
2018-2019 - Erkenci Kuş
2019-2021 Doğduğun Ev Kaderindir
2023 Adım Farah

İnternet dizi ve filmleri
2022 - Aşk Tatikleri
2022 - Dünyayla Benim Aramda

Sinema filmleri
2015 - Tut Sözünü
2017 - Sen Kiminle Dans Ediyorsun?

Rekamlar
2012 - Pegasus 
2015 - Freshco
2016 - Garnier
2019 - Pantene

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.