Didar Üstün kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı

Didar Üstün kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı
Başarılı sunucu Didar Üstün yaptığı yayınlarla adını her geçen gün daha da fazla kişiye duyururken yazılarıyla da basında yer almayı sürdürüyor. Anne ve bebeklere yönelik programlarıyla binlerce kişi tarafından takip edilen Üstün hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Didar Üstün kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Televizyon ve radyoda gerçekleştirdiği programlarla önemli bir takipçi kitlesine ulaşmayı başaran Didar Üstün başarını yukarı taşıyor. Anne kimliği ile yayınlarında hissiyatını ve içtenliğini katarak dinleyicilerine seslenen güzel sunucu hakkında internette çok sayıda kişi tarafından araştırmalar gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Hakkında bilgi sahibi olmak adına birçok soru ile arama yapılıyor. Peki, Didar Üstün kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Didar Üstün kimdir?

17 Şubat 1987 tarihinde Üsküp'te doğdu. 35 yaşında. Evli ve 1 çocuk annesi olan Didar Üstün CNN Türk Haber Spikeri Burak Törün Spikerlik Eğitimi ve M.E.B. Hakan Öztürk Medya Eğitim Merkezi Etkili Konuşma Diksiyon ve Profesyonel İletişim eğitimleri sonrasında medyadaki kariyeri TRT1 ile başladı. Kocaeli Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümünden mezun olan Didar Üstün Karnaval Medya Grubu'nda çalışmaktadır. Baby Joy da Sosyal Medya Anneleri programıyla dinleyicilerinin karşısına çıkmaktadır.

Didar Üstün


 

Didar Üstün kariyeri

TRT'de başlayan kariyeri ile medya sektörüne atılan Didar Üstün, Zirvedekiler programında yönetmen yardımcılığı yaptı. Aktüel röportajlar gerçekleştirdi. Olimpiyat elemeleri sunuculuğunu üstlendi. TRT Belgesel'de Genetik Bilimin Şifresi Yapım Yardımcılığı koltuğunda oturdu. Yine TRT Okul Zamanda Yolculuk'ta da aynı görevdeydi. Woman TV'de de Bebeğimi Büyütürken isimli programın sunucusu. Şu anda ise Sosyal Medya Anneleri ile dinleyicilerine ulaşıyor.

Didar Üstün kimdir


 

Didar Üstün Instagram hesabı

Didar Üstün Instagram hesabı ile de binlerce kişi tarafından takip edilmektedir. Şu anda 50 bin civarında takipçisi bulunmaktadır. Burada kızının yanı sıra yayınlardan ve hayattan kareler paylaşmaktadır. Ayrıca programlardan kesitleri izleyicilerine sunuyor. @didarustun hesbaından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.