Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme ve Asuman'la Sevgili Dünürüm'e final yolu gözüktü mü?

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme ve Asuman'la Sevgili Dünürüm'e final yolu gözüktü mü?
SHOW TV'de büyük umutlarla yeni sezondan itibaren yayınlanmaya başlayan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme ve Asuman'la Sevgili Dünürüm için işler beklendiği gibi gitmedi. İki programda yapılan değişiklik sonrasında bu çizgi devam ederse erken final gelebilir.

Televizyon ekranlarında yaptığı siyasi gündem programı ile adını milyonlara duyuran ve her bölümü ile de binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Didem Arslan Yılmaz, flaş bir kararla SHOW TV'ye geçiş yapmıştı. Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği programın formatı ise Müge Anlı ile Tatlı Sert'e çok benziyordu. Hatta o ekibin demirbaşı olarak sayılabilecek birçok isim de  takıma dahil edildi. İlk etapta 09.30'da başlayan program bu haftadan itibaren 15:15'e kaydırıldı. Ancak orada da güçlü bir rakibi var: Esra Erol'da. Ayrıca Doya Doya Moda ve Kuaförüm Sensin de bu saatlerde yayınlanıyor. Hatta Zahide Yetiş ile Gelin Görün de başladı. Eğer bir yayının saati değiştirilir ve istenen düzeye gelmezse erken final kaçınılmaz oluyor. Geçen sezon aynıısnı Damat Bayıldı ile yaşamıştı SHOW TV. Onur Büyüktopçu'nun sunduğu yarışma kısa sürede final yapmış ve yerine kanada yayınlanan dizilerin tekrarları izleyicilerin karşıına çıkmaya başlamıştı.
 


Asuman'la Sevgili Dünürüm gözden çıkarıldı mıı?

Kısa bir süre önce başlayan ve hem kayınvalide hem de dünürlerin katılabildiği gelin yarışması Asuman'la Sevgili Dünürüm'ün de saati değiştirildi. SHOW TV aldığı kararla birlikte yarışmayı 09:45'e kaydırdı. Bir bakıma Asuman'la Sevgili Dünürüm ve Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme yer değiştirdi. Sabah saatlerinde Müge Anlı ile Tatlı Sert varken başka programların reyting alması zor gibi duruyor. Hem de ezber bir format olan bir yayınsa. Daha önce televizyon ekranlarına çıkan isimleri de yarışmalarda görmekten sıkıldı artık halk. Farklı kişileri bulmak ve samimiyeti hissettirmek önemli. Zuhal Topal'ın en büyük artısı bu olmuştu. Bu yönde de ilerliyor. Yarışmanın sabah saatinde yayınlanacak olması da erken final yapacak olmasının habercisi gibi görünüyor.

Sezonun henüz yeni başlamasına rağmen ilk kaybeden SHOW TV olabilir.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.