Didem Arslan Yılmaz'ın SHOW TV'deki program formatı belirlendi! Müge Anlı'ya rakip olacak

Didem Arslan Yılmaz'ın SHOW TV'deki program formatı belirlendi! Müge Anlı'ya rakip olacak
Sunduğu programlarla adından söz ettiren Didem Arslan Yılmaz, Habertürk'ten ayrılma kararı aldığını duyurmuştu. Başarılı sunucunun yeni adresi ise SHOW TV olacak. Ciner Medya'daki iç transferin ardından sunacğaı programının formatı da belirlendi.

Televizyon ekranlarında sunduğu siyaset programları ile karşımız açıkan ve adından oldukça fazla söz ettiren Didem Arslan Yılmaz'ın yeni kanalı SHOW TV olmuştu. Başarılı sunucu artık çok daha farklı bir formatla karşımıza çıkacak. Habertürk'ten ayrılan Yılmaz artık hayatın içinden realite programı ile ekranlardaki yerini alacak.

Yılmaz, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili Arkadaşlarım, yeni bir yolculuğa çıkıyorum. Haberin farklı bir kulvarında yeni bir program heyecanı içindeyim. Artık Habertürk'de olmayacağım. Ama aynı çatı altında olacağız. Show Tv'deyim artık. Çok uzağa gitmiyorum. Sizleri çok seviyorum, başarılarınızı ilgiyle izlicem hep. Kalbimdeki yeri ayrı Habertürk'ün, çok emek verdim. Acısıyla, tatlısıyla çok anıyla ayrılıyorum. Hepinizi kocaman kucaklıyorum. Reytinginiz, reytingimiz bol olsun" ifadelerini kullandı.

"MÜGE ANLI'YA RAKİP OLACAK"
Medyaradar'ın ulaştığı bilgilere göre; Yılmaz, bu kez bir realite programı sunacak. Programın Müge Anlı'nın Atv'de yaptığı formatla çok benzerlikler taşıması bekleniyor.Gündüz kuşağında Müge Anlı ve Atv'nin reyting hegamonyasını kırmak isteyen Show TV yöneticilerinin Didem Arslan Yılmaz'a çok güvendiği ve bu konu üzerinde özellikle çalışma yaptıkları da iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.