Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 31 Ağustos Pazartesi neden yok bitti mi kaldırıldı mı final mi yaptı

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 31 Ağustos Pazartesi neden yok bitti mi kaldırıldı mı final mi yaptı
Sabah saatlerinde yayınlanan bölümleri ile kısa bir süre önce televizyon ekranlarındaki yerini alan Didem Arslan YIlmaz'la Vazgeçme, SHOW TV 31 Ağustos Pazartesi yayın akışı içerisinde kendi saatinde gözükmedi. Programı izleyen vatandaşlar da Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme neden yok, bitti mi yoksa final mi yaptı? gibi sorular sormaya başladı. İşte detaylar...

SHOW TV'nin yeni sezonda büyük umutlarla yayın hayatına başlattığı Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme için iddialı bir giriş yapılmıştı. Yapım için Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinden de takviyeler olmuştu. Her şey çok iyi giderken yayın hayatına başlayan programın izlenme oranları istendiği gibi olmadı. Üstüne bir de Müge Anlı'nın yeni sezon bölümleri ile izleyicisinin karşısına çıkması her şeyi alt üst etti. Peki, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme neden yok, bitti mi yoksa final mi yaptı? gibi sorular sormaya başladı. İşte detaylar...
 


Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme bitti mi?

Bu sezona damga vurması beklenen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'ye ilk uyarı geldi. Müge Anlı'nın yeni sezona başlamasının ardından programın saati değiştirildi. Canlı yayın ile ekranlara gelen bölümler artık 15.15'te izleyicilerle buluşacak. Bu durum eğer devam ederse farklı kararlar da alınabilir. Sebebi ise aynı kuşak içerisinde Kuaförüm Sensin, Gerçeğin Peşinde, Doya Doya Moda ve bugünden itibaren yeni sezonuna merhaba diyecek olan Zuhal Topal'la Sofrada bulunuyor. Didem Arslan Yılmaz'ın siyasi program moderatörlüğünden keskin bir dönüş yaptığı kendi ismini taşıyan yayınların akıbeti merakla bekleniyor.



Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme telefon numarası başvuru hattı

Televizyonda ele alınan konularla ilgili olarak görüşlerinizi ve bildiklerinizi paylaşmak istiyorsanız Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme ekibine Wahtsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. Numarası 05492151010'dur. 02127002222'den de ulaşabilirsiniz.

didem arslan yılmaz

 


DİDEM ARSLAN YILMAZ KİMDİR?

Didem Arslan Yılmaz, 12 Ocak 1974 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Basın Yüksekokulu Radyo Televizyon'dan mezun oldu. Üniversitede öğrenim gördüğü sırada Eminönü Belediyesi tarafından çıkarılan bir dergide çalıştı. Bir süre sonra ise aynı dergide Halkla İlişkiler Bölümü'nde çalıştı.

İlk televizyonculuk deneyimini üniversiteden mezun olduğu 1992 yılında Flash TV'de yaşadı. Önce sabah kuşağında kadın programı sunan Didem Arslan Yılmaz, ardından da haber sunmaya başlamıştır. Televizyonculukta gösterdiği başarısı ile bir süre sonra Kanal D'de muhabir olarak başladığı görevini anahaber sunucusu olarak sürdürdü. Didem Arslan Yılmaz, Serdar Çebe ile birlikte Çalar Saat programının sunuculuğunu yaptı. Kanal D'nin ardından Uğur Dündar ile birlikte Show TV, Kanal 6 ve Star TV'de görev yaptı. 2004 yılında CNN Türk'e geçen Yılmaz, burada hazırladığı 'Sahte Ambulanslar' haberi ile Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ödülüne layık görüldü.

2007 yılında Habertürk TV'de görev yapmaya başlayan Didem Arslan Yılmaz, burada çeşitli programlar sundu. Öte yandan Yılmaz, Habertürk'te haber sunuculuğu da yaptı. 2016 yılında kısa bir süreliğine CNN Türk'e geçen Didem Arslan Yılmaz, daha sonra tekrardan Habertürk'e geri döndü.

2017 yılında Türkiye'nin Nabzı programı ile Radyo, Televizyon ve Gazetecileri Derneği tarafından düzenlenen Medya Oscarları ödül töreninde "Yılın En iyi Tartışma Programı" ödülünü kazandı. Kürşat Yılmaz ile evli olan Didem Arslan Yılmaz'ın Mina adında bir kız çocuğu var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum