Dilara Arıkanlı kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilara Instagram ve Tiktok hesabı

Dilara Arıkanlı kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilara Instagram ve Tiktok hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarıyla 15 bin lira mücadelesi verdiği zorlu rekabette boy gösterecek isimler belli oldu. Dilara Arıkanlı da onlardan biri olarak açıklandı. Peki, Dilara Arıkanlı kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilara Instagram ve Tiktok hesabı haberimizde yer alıyor.

Sunuculuk koltuğuna Zuhal Topal'ın oturması sonrasında ekranlarda lezzet fırtınası estirmeyi sürdüren Yemekteyiz'in yeni haftası da dopdolu. Eğlenceli olduğu kadar leziz ve bir o kadar da gerginliğe açık bir beş günün beklediği televizyonda yarışmacılar kendi sıraları geldiğinde en iyi performans için mutfağa girecek. Ardından da puanlarını alacak. her anı büyük çekişmeye sahne olacak programın yeni yarışmacılarından biri de Dilara Arıkanlı oldu. Güzelliği ile dikkat çeken genç yarışmacı ekranlara yabancı bir isim değil ve oldukça fazla kişi tarafından tanınıyor. Tanımayanlar ya da daha fazla bilgi sahibi olmak isteyenler ise arşatırmalarda bulunuyor. Peki, Dilara Arıkanlı kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilara Instagram ve Tiktok hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Yemekteyiz Dilara kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren yarışmacılarından biri olması beklenen Dilara Arıkanlı sosyal medyada içerikler üretiyor. Aşkolog adını verdiği hesaplarında ilişkilere dair yorumlar yazıyor. Olumlu görüşleri onedio gibi önemli sitelere de haber olmuş durumda. Yayınlanan fragmanda Berkay Demirci ile olan diyalogları çok konuşuldu.





 

Yemekteyiz Dilara Instagram, Tiktok ve Twitter hesabı

Güzel yarışmacının sosyal medyadaki hesapları da merak konusu ve kendisini takip etmek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Dilara Arıkanlı Instagram'da @dilaraarikanli1 hesabını kullanıyor. Tiktok'taki profilini ise @dilararikanli'dan takip edebilirsiniz. Twitter'da da @dilaraarikanli hesabından mesajlar atıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.