Doya Doya Moda 1 Temmuz Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu

Doya Doya Moda 1 Temmuz Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı 6 yarışmacının rekabetinde artık son 3 gün. Alınacak puanlar cuma günkü sezon finaline direkt etki edecek. Peki Doya Doya Moda 1 Temmuz Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

TV8'in fenomen moda yarışmasında artık sezon sona eriyor. Son üç bölümün ardından tatil başlayacak. Sezona damga vurmak ve ilk birinci olabilmek adına mücadelesini sürdüren 6 yarışmacının kıyasıya rekabetinde kritik güne gelindi. Heyecanın giderek artacağı ve tahammül seviyesinin düşeceği günde sıralama da merakla bekleniyor. Peki Doya Doya Moda 1 Temmuz Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor. 
 


Doya Doya Moda yeni yarışmacılarını arıyor

İlk sezonu ile büyük bir beğeni elde eden ve haftalar geçtikçe televizyon ekranına da ısınarak önemli izlenme oranları yakalayan Doya Doya Moda, Türkiye'nin en tarz kadınlarını aramaya devam ediyor. Yarışmaya katılmak isteyenler için birkaç adımda yapabilecekleri başvuru sonrasında mülakatlar ve seçmeler belki de hayallerinizin kapısını açacak. Doya Doya Moda başvuru formu için doyadoyamoda.biz adresine tıklayarak bilgilerinizi doldurabilir, [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.

 

Doya Doya Moda 158. bölüm fragmanı

Final haftasının üçüncü gününde yarışmacılar arasındaki hesaplaşmanın şiddeti giderek artıyor. Artık hataya yer yok. Tarihi bir gün! Kurallar yeniden yazılıyor... Doya Doya Moda'nın büyük finalini göremeyecek isim açıklanıyor! Herkes gözyaşına boğuldu.Hepsi ve daha fazlası Doya Doya Moda'nın yeni bölümünde.




Doya Doya Moda 1 Temmuz 158. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 12:30'da başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.
 


 

Doya Doya Moda 1 Temmuz Çarşamba kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Hanzade: 
Sündüz: 
Emel: 
Su: 
Gamze: 
Betül: 




 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.