Doya Doya Moda 10 Eylül Perşembe kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu

Doya Doya Moda 10 Eylül Perşembe kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu
TV8'in fenomen yarışması Doya Doya Moda'da hafta finaline bir adım daha kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen sürede en iyi kombinleri belirleyip jüri karşısına çıkarak yine en yüksek puanı alabilmek adına çaba gösterecek. Bu anlarda izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Doya Doya Moda 10 Eylül Perşembe kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Ekranlara tarz ışığını yansıtan, kadınların giyim ve aksesuar ufkunu açan ve stil dendiğinde akla ilk gelen yarışma olan Doya Doya Moda'nın 2. sezon 44. bölümü TV8'deki yerini aldı. İstanbul sokaklarında devam edecek olan moda programında yarışmacılar kıyasıya mücadelede yine puan savaşı verecek. Ayrıca diğer yandan da iddia edilen koalisyonlar arasındaki haklı/haksız tartışmaları da renk katacak. Son olarak Rümeysa'nın giyeceği ayakkabının topuğu kırılmıştı ve genç yarışmacı buna çok sinirlenmişti. Ardından da bunu kimin yaptığını öğrenmek için adeta savaş açmıştı. Rabia mı yoksa Sabiha mı topuğu kırdı? Bu sorunun yanıtı belki de bugün cevabını bulabilir. Peki, Doya Doya Moda 10 Eylül Perşembe kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu haberimizde yer alıyor. 
 

Üç tam puan var!

Dün yayınlanan bölümde yarışmacılar ilk iş gününe hazırlanmıştı. Birbirinden şık kombinlerle jüri karşısına çıkan 7 isimden 6'sı yüksek puanlar aldı. Rümeysa ve Neslihan ise geride kaldı. Nur, Özde ve Sabiha 20 tam puanla günü bitirirken Rabia ve Birben 17 puanla ikinci oldu. Rümeysa 14 puan alabildi. Neslihan ise 9 puanla sonuncu oldu.

 

doya doya moda neslihan çolak

doya doya moda neslihan çolak
 

Konsept: Tek elbise 7 farklı kombin

Bugün yayınlanacak olan 2. sezonun 44. bölümün konsepti de belli oldu. Puanların açıklanmasının ardından Kemal Doğulu yarışmacılara yarışacakları kombini söyledi. Buna göre tek elbise üzerine yapılacak olan kombinlerle yarışmacılar tarzlarını yansıtmak zorundalar. Bir hayli ilginç olacak konseptin sonuçları merakla bekleniyor.

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir


Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir


Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

Doya Doya Moda Sanaz Shadian fotoğrafları

Doya Doya Moda Sanaz Shadian kimdir

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu fotoğrafları

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu kimdir

doya doya moda ayten demirkol

ayten demirkol kimdir



Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?

Her anı ile heyecan yaratan ve hem eğlendiren hem de tarz konusunda fikir veren Doya Doya Moda'nın 2. sezonu 43. bölümündeki puan durumu da öğrenilmek isteniyor. Günün puanları ve birincisi açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.