Doya Doya Moda 11 Ağustos Salı puanları! 2. Sezon 22. bölüm kim birinci oldu?

Doya Doya Moda 11 Ağustos Salı puanları! 2. Sezon 22. bölüm kim birinci oldu?
Sıfır beden algısını yıkan, modada büyük bedene yer açan, sadece ve sadece modanın konuşulduğu yarışma olan Doya Doya Moda'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Dün başlayan yeni haftanın ardından 7 iddialı yarışmacı bugün de İstanbul'da kendilerini en şık şekilde gösterebilmek adına mücadele verecek. Gözler ise gün sonunda olacak. Peki, Doya Doya Moda 11 Ağustos puanları nasıl oluştu? 2. Sezon 22. bölüm kim birinci oldu? İşte detaylar...

TV8'in öğle saatlerinde moda severler için yayınladığı ve her bölümüyle de büyük heyecan yarattığı yarışması Doya Doya Moda'nın yeni bölümü başlıyor. Dün Pendik'te kendilerine ilk kombinlerini seçen yarışmacılar bugün de yine jürinin karşısında tam not alabilmek adına seçimlerini gerçekleştirecek. Alınacak puanlara göre hafta sonunda avantajlı konuma geçmek isteyen birbirinden güzel 7 kızın mücadelesi herkesi ekran başına kilitleyecek. Peki, Doya Doya Moda 11 Ağustos puanları nasıl oluştu? 2. Sezon 22. bölüm kim birinci oldu? İşte detaylar...


Eda Güngör katıldı

Yarışmada cuma günü elenen Sanaz Shadian'ın yerine gelecek isim merakla bekleniyordu. İranlı güzel yarışmacının ardından yurt dışından Türkiye'ye gelen bir isim daha zorlu maratona katıldı. Hollanda'dan Doya Doya Moda'ya gelen Eda Güngör, iddiasını ortaya koydu. İmani'nin gelir gelmez kendisine yaptığı eleştiriden de nasibini alan Karslı yarışmacı, ilk günü 5 puanla sonuncu tamamladı.

Doya Doya Moda Sanaz Shadian fotoğrafları

 

İlk birinci Nur

Dümn başlayan yeni hafta maratonunda yarışmacılar Pendik sokaklarında kendilerine veirlen 500 TL bütçe ile fırfır şıklığı konseptinde yarıştı. İlk gün olması nedeniyle büyük bir öneme sahip olan bölümde gün sonundaki puanlar merak ediliyordu. Zaman zaman gerginleşen anlara da sahne olduğumuz programda birinci Nur İşlek oldu. 14 puanı bulunan güzel yarışmacıyı 11 puanla Rüneysa takip etti. İmani ve Sabiha ise 10'ar puan aldı. Rabia, Eda ve Birben ise 5 puanda kalarak sonuncu oldular.

Doya Doya Moda Sanaz Shadian kimdir
 

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu fotoğrafları

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu kimdir

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir



Doya Doya Moda 11 Ağustos Salı kim birinci oldu?

Doya Doya Moda'nın yeni sezonunda beşinci haftanın ikinci birincisi konusunda araştırmalar yapılıyor. 7 yarışmacının mücadele ettiği programda son olarak Sanaz Shadian elenmişti. Yarışmacıların aldıkları puanlar merakla bekleniyor. Bugünün sonuçları açıklanınca haberimizde yer alacak.
 

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir


Doya Doya Moda 10 Ağustos Pazartesi 2. sezon 21. bölüm izle

TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'yı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için iki yöntem bulunmaktadır. İsterseniz Youtube üzerinden tek parça ve full seçenekleri ile seyredebilirsiniz. Dilerseniz de TV8'in internet sitesi www.tv8.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.