Doya Doya Moda 11 Eylül Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda Puan Durumu

Doya Doya Moda 11 Eylül Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda Puan Durumu
Türkiye'nin en iddialı 7 büyük beden kadınının yarıştığı Doya Doya Moda'da bir hafta daha sona eriyor. Birbirinden renkli yarışmacıların son kez kozlarını paylaşacağı programda birinciliği üstlenecek ve yarışmadan elenecek isimler de belirlenecek. Puanlar birbirlerine çok yakın ve hemen hemen her şey olabilir. Doya Doya Moda 11 Eylül Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Talya Prodüksiyon'un yapımcılığını üstlendiği Doya Doya Moda'da 9. haftasının da sonuna geliniyor. Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Kemal Doğulu'nun jüri üyeliğini üstlendiği program 2. sezonda da yoluna devam etmeyi sürdürüyor. Dört gün boyunca ellerinden geleni ortaya koyan yarışmacılar İstanbul sokaklarında bu hafta son kez hünerlerini sergileyip en iyi tercihleri yaparak kolyeyi kazanmak istiyor. Diğer yandan da bir yarışmacı hayallerine veda edecek. Peki, Doya Doya Moda 11 Eylül Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

 

Özde'nin koalisyonu!

Geçen sezon kısa bir süre kalmasına rağmen çok sevilen Özde Karacan, yeniden katıldığı yarışmada yine ön plana çıkmıştı. Hemen de Rabia ile birlikte koalsiyon yaptığı yönünde iddialar vardı. İkili bunun bir süre reddetse de sonrasında kabul ettiler. Ancak yayınlanan fragmanda Uğurkan Erez'in ifadeleri özellikle Birben'i şoke etti. Rümeysa'yı da kendi saflarına çeken Özde ve Rabia daha da güçlenecek gibi görünüyor. Ancak Rabia eleme potasında gözüktü ve Kemal Doğulu ona 'Bileğinin hakkı ile elendin' ifadelerini kullandı.

doya doya moda neslihan çolak

doya doya moda neslihan çolak
 

Konsept: Kayınvalide ile tanışma

Bugün yayınlanacak olan 2. sezonun 45. bölümün konsepti de belli oldu. Dün yayınlanan son bölümde Sabiha 13 puanla bir kez daha birinci oldu. İkinci sırada 12 puanla Nur yer aldı. Neslihan 9 puanla üçüncü oldu. Birben ve Özde 8, Rümeysa 7 ve Rabia 5 puanda kaldı. Yarışmacılar bugün kayınvalideleri ile tanışacakları akşam için kombinlerini belirleyecek.

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir


Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir


Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

Doya Doya Moda Sanaz Shadian fotoğrafları

Doya Doya Moda Sanaz Shadian kimdir

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu fotoğrafları

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu kimdir

doya doya moda ayten demirkol

ayten demirkol kimdir



Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Kim elendi?

Her anı ile heyecan yaratan ve hem eğlendiren hem de tarz konusunda fikir veren Doya Doya Moda'nın 2. sezonu 45. bölümündeki puan durumu da öğrenilmek isteniyor. Günün puanları ve birincisi açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.