Doya Doya Moda 12 Ağustos Çarşamba puanları! 2. Sezon 23. bölüm kim birinci oldu?

Doya Doya Moda 12 Ağustos Çarşamba puanları! 2. Sezon 23. bölüm kim birinci oldu?
TV8 ekranlarının sevilen yarışması Doya Doya Moda'da hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Hem de yepyeni bir yarışmacıyla. Ödül savaşının kızıştığı, sinirlerin gerildiği ve kılıçların çekildiği bir bölümle daha karşınızdayız. İzleyicilerin gözü ise gün sonunda. Yani puan durumunda. Peki, Doya Doya Moda 12 Ağustos Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.

Televizyonların kalıplara sığmayan, ezberleri bozan, büyük beden algısını yıkan ve modaya yepyeni bir pencereden bakan yarışması Doya Doya Moda'nın 2. sezon 23. bölümü yayında. TV8'de hafta içi ekranlara gelen ve izleyicilerin ekran başına kilitlendiği program bugün yine dopdolu. Yarışmacıların İstanbul sokaklarını bir kez daha aşındıracağı bir bölüm daha izleyicileri bekliyor. Ayrıca bugün yeni yarışmacı gelerek bu zorlu maratona katılacak. Peki, Doya Doya Moda 12 Ağustos Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.
 

Ayten Demirkol katılıyor

Yarışmaya pazartesi günü bilindiği üzere Eda Merve Güngör katılmıştı. Hollanda'dan gelen ve aslen Karslı olan yeni yarışmacının programdaki ömrü maalesef iki gün sürdü. Rahatsızlığı sebebiyle devam edemeyeceği Kemal Doğulu tarafından açıklanan Güngör'ün yerine gelecek isim de duyuruldu. Ayten Demirkol bugünden itibaren birincilik mücadelesi verecek. Haftanın son üç gününde kendisini puan tablosunun en üstüne çıkaracak sonuçları elde etmek adına çaba gösterecek.

doya doya moda ayten demirkol
 

Kılıçlar çekildi, Kemal Doğulu patladı!

Doya Doya Moda'nın yayınlanan fragmanında gerilim dolu anlar paylaşıldı. Birben; 'En büyük pişmanlığım Nur'u başta arkadaşım olarak görmekti' derken Rabia ise Birben'in Nur'u ekarte ettiğini savundu. Nur da 'Ben ekarte edilmem ederim' yanıtını verdi. Birben ayrıca 'Rabia dut mu yedin? Çenen açılmış' çıkışında bulundu. Puanlamada ise Kemal Doğulu, Sabiha'nın sözünü dinlememesine sert tepki gösterdi.

ayten demirkol kimdir

Doya Doya Moda Sanaz Shadian fotoğrafları
 

Doya Doya Moda Sanaz Shadian kimdir
 

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu fotoğrafları

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu kimdir

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir



Doya Doya Moda 112 Ağustos Çarşamba kim birinci oldu?

Doya Doya Moda'nın yeni sezonunda beşinci haftanın üçüncü birincisi konusunda araştırmalar yapılıyor. 7 yarışmacının mücadele ettiği programda son olarak Sanaz Shadian elenmişti. Yarışmacıların aldıkları puanlar merakla bekleniyor. Bugünün sonuçları açıklanınca haberimizde yer alacak.
 

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir


Doya Doya Moda 12 Ağustos Çarşamba 2. sezon 23. bölüm izle

TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'yı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için iki yöntem bulunmaktadır. İsterseniz Youtube üzerinden tek parça ve full seçenekleri ile seyredebilirsiniz. Dilerseniz de TV8'in internet sitesi www.tv8.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.