Doya Doya Moda 12 Haziran Cuma Puan Durumu | Kim birinci oldu kim elendi?

Doya Doya Moda 12 Haziran Cuma Puan Durumu | Kim birinci oldu kim elendi?
Türkiye'de öğle kuşağının en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da bir hafta daha sona eriyor. Adım adım finale doğru gidilen yarışmada korakor bir final heyecanı yaşanacak. Puanlar birbirlerine çok yakın ve her an her şey olabilir. Peki Doya Doya Moda 12 Haziran Cuma kim birinci oldu ve kim elendi? Puan durumu haberimizde yer alıyor. İşte altın kolyenin sahibi...

Stil, tarz ve moda takipçilerinin ilgiyle izlediği ve mücadelenin sonuna kadar yaşanıp eğlencenin eksik olmadığı Doya Doya Moda'da cuma günü geldi. Bugün bir kişi yarışmaya veda ederken bir yarışmacı da altın kolye kazanacak. Her yarışmacının sıralamada yeri değişebilir. Bir puan kimi zaman birinciyi bazen de eleneni değiştirebiliyor. Jürinin bugün 10 puan üzerinden gerçekleştireceği değerlendirmede sıralama el değiştirebilir. İzleyiciler de bu sebeple yarışmanın hiçbir anını kaçırmamaya ve yeniden izlemeye gayret ediyor. Peki bu hafta Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda'da kim elendi? İşte detaylar ve 12 Haziran Cuma puan durumu.

 

Zeynep mi Gamze mi Emel mi elenecek?

Hafta boyunca yarışmada yer alan 7 yarışmacı arasında en az puan alan isimler dikkat çekti. Bunun için Zeynep, Gamze ve Emel ön plana çıktı. Özellikle Emel'in son haftalarda sürekli elenmenin eşiğinden dönmesi rakibelerinin de diline dolanmıştı. Bu hafta da yine yarışmadan elenme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Diğer yandan bu hafta katılan Zeynep Zor'un yanısıra Gamze Eroğlu da bu hafta istenen seviyede değillerdi ve bu da puanlara yansıdı. Dolayısıyla da hafta sonundaki sıralamaya da etki edecek.

 

gamze eroğlu kimdir

 

Doya Doya Moda 145. bölüm fragmanı

Bugün yayıınlanacak olan yeni bölümde de kahkaha eksik olmayacak. Emel mi Gamze mi Zeynep mi elenecek? Betül ve Hanzade'nin neşesi çok yüksek! Onlar da Emel'in gitmesini istiyor. Hanzade herkese meydan okudu. Ardından jüri yorumlarına başladı. Özellikle yine Kemal Doğulu'nun sözleri finale damga vuracak. Dopdolu bir final bölümü izleyicileri beklyor. Hepsi ve daha fazlası Hepsi ve daha fazlası Doya Doya Moda'nın yeni bölümünde.

doya doya moda Sepideh Su Baher
 

doya doya moda gamze eroğlu
 

Doya Doya Moda 12 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Zeynep elendi, Betül birinci oldu.

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları

doya doya moda Sepideh Su Baher
 

doya doya moda emel başkan fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum