Doya Doya Moda 13 Ağustos Perşembe puanları! 2. Sezon 24. bölüm kim birinci oldu?

Doya Doya Moda 13 Ağustos Perşembe puanları! 2. Sezon 24. bölüm kim birinci oldu?
TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'nın yepyeni bir bölümü daha izleyicilerin karşısında. Dün programa katılan Ayten Demirkol ile daha da farklı bir renge bürünen zorlu maratonda final öncesindeki son performanslar ortaya koyulacak. Peki, Doya Doya Moda 13 Ağustos Perşembe kim birinci oldu? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? sorusunun yanıtı bugün de merak konusu. Yarın 10 üzerinden verilecek puanlar öncesindeki son günde yarışmacılar yine kendilerine yakışacak tercihlerle birlikte jüriden tam not almayı hedefliyor. İstanbul sokaklarındaki koşuşturma sonucunda istediğini almak isteyen 7 iddialı kadının mücadelesi nefes kesecek. Seyirciler ise gün sonundaki durumu merak ediyor. Peki, Doya Doya Moda 13 Ağustos Perşembe kim birinci oldu? İşte detaylar...
 


Ayten Demirkol'dan muhteşem başlangıç

Pazartesi günü yarışmaya katılan Eda Merve Güngör'ün rahatsızlığı sonrasında Ayten Demirkol programa dahil olmuştu. Güzel yarışmacı ilk gün adeta patlama yaptı. Jürinin verdiği puanlama esnasında herkesi kendine hayran bırakan Demirkol, tam puan alarak günü birinci tamamladı. Bu performans sonrasında herkesin gözü bugün de kendisinde olacak. Formunu sürdürüp sürdürmeyeceği merak konusu.
 

doya doya moda ayten demirkol
 

Sen bize zekvsiz mi diyorsun!

Dün ekranlara gelen son bölümde Ayten'in birinciliğinin ardından en yakın puanı alan isim Rümeysa'ydı. 11 puanla günü tamamlayan güzel yarışmacıyı 10 puanla Birben tamamladı. Rabia 9, İmani ve Sabiha 6 ve Nur 5 puan aldı. Doya Doya Moda'nın yayınlanan fragmanında gerilim dolu anlar paylaşıldı. Yine yarışmacılar karşı karşıya geliyor. Ayrıca jüri ile aralarında da elektiriklenmeler var. Seray Sever Sabiha'ya; 'Vallahi ya burada biz bizeyiz. Sen bize zekvsiz mi bunlar anlamıyor mu diyorsun' diye çıkıştı. Hepsi ve daha fazlası bugün Doya Doya Moda'nın yeni bölümünde.

ayten demirkol kimdir

Doya Doya Moda Sanaz Shadian fotoğrafları
 

Doya Doya Moda Sanaz Shadian kimdir
 

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu fotoğrafları

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu kimdir

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir



Doya Doya Moda 112 Ağustos Çarşamba kim birinci oldu?

Doya Doya Moda'nın yeni sezonunda beşinci haftanın üçüncü birincisi konusunda araştırmalar yapılıyor. 7 yarışmacının mücadele ettiği programda son olarak Sanaz Shadian elenmişti. Yarışmacıların aldıkları puanlar merakla bekleniyor. Bugünün sonuçları açıklanınca haberimizde yer alacak.
 

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir


Doya Doya Moda 12 Ağustos Çarşamba 2. sezon 23. bölüm izle

TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'yı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için iki yöntem bulunmaktadır. İsterseniz Youtube üzerinden tek parça ve full seçenekleri ile seyredebilirsiniz. Dilerseniz de TV8'in internet sitesi www.tv8.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.