Doya Doya Moda 14 Ağustos Cuma hafta finali puanları! Kim elendi? Kim birinci oldu?

Doya Doya Moda 14 Ağustos Cuma hafta finali puanları! Kim elendi? Kim birinci oldu?
Tv8'in kalıplara sığmayan, modayı evlerinize kadar getiren ve eğlenceyi doruklara kadar yaşatan yarışması Doya Doya Moda'nın bir haftası daha sona eriyor. Birbirinden iddialı 7 kadın yarışmacının yarıştığı İstanbul sokaklarında cuma günü son kez kombinler seçilecek ve jüri karşısına çıkacak. Ardından da haftanın puan tablosu belirlenecek. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda'da kim elendi? Doya Doya Moda 14 Ağustos Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

Tarzınızı baştan aşağı yenileyen, gardroplarınıza ışıltı getiren, moda ufkunuzu açan ve yeni bir dünyaya bakmanızı sağlayan Doya Doya Moda'nın yeni bölümü ile karşınızdayız. Bugün yine kendilerine verilen bütçe ile İstanbul sokaklarına çıkacak olan 7 güzel ve iddialı kadının mücadelesi nefes kesecek. Türkiye'nin en kalabalık şehri istanbul'da kendi stillerini yansıtmak isteyen yarışmacıların rekabetinde şoke eden anlar da yaşanacak.  Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda'da kim elendi? Doya Doya Moda 14 Ağustos Cuma puanları haberimizde yer alıyor.
 


Birben patlama yaptı!

Pazartesi günü programa 5 puanla başlayan Birben hem sevenlerini hem de yarışma jürisini adeta şoke etmişti. Daha önce birincilik de kazanmasına rağmen aldığı bu ğuan herkesi şaşırtmıştı. Ama adeta küllerinden yeniden doğan güzel yarışmacı salı günü 20 tam puanla günü tamamladı. Hint konsepti ile 10 puan alıp günü hafta sonunun üçüncü bitiren Birben dün de 19 puan ile birinci oldu. Bu durum 10 puan üzerinden değerlendirilecek final öncesinde hem ödüle bir adım daha yaklaştırttı hem de moral ve motivasyon açısından önemli bir avantaj oldu. Final günündeki performansı merakla bekleniyor.

doya doya moda ayten demirkol
 

Rümeysa Buyuran diskalifiye edilecek mi?

Dün yayınlanan bölümün ardından bugün ekranlara gelecek olan 25. bölüm fragmanı paylaşıldı. Görüntülerde çok önemli bir olay yaşanıyor. Rabia havuza düşüyor ya da itiliyor. Bu konuda kamera kayıtları incelenecek. Olayın kahramanı ise Rümeysa Buyuran. Tekrar seyredilen görüntülerin ardından olayın aydınlanacağı düşünüliyor. Youtube ve sosyal medyada Rümeysa'nın Rabia'yı ittiği ve diskalifiye edilmesi gerektiğine dair pek çok yorum atıldı. Belki de bugün Rümeysa yarışmaya veda edebilir.

 

ayten demirkol kimdir

Doya Doya Moda Sanaz Shadian fotoğrafları
 

Doya Doya Moda Sanaz Shadian kimdir
 

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu fotoğrafları

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu kimdir

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir



Doya Doya Moda 14 Ağustos Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?

Doya Doya Moda'nın yeni sezonunda beşinci haftanın son birincisi konusunda araştırmalar yapılıyor. 7 yarışmacının mücadele ettiği programda son olarak Sanaz Shadian elenmişti. Yarışmacıların aldıkları puanlar merakla bekleniyor. Bugünün sonuçları açıklanınca haberimizde yer alacak.
 

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir


Doya Doya Moda 14 Ağustos Cuma 2. sezon 25. bölüm izle

TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'yı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için iki yöntem bulunmaktadır. İsterseniz Youtube üzerinden tek parça ve full seçenekleri ile seyredebilirsiniz. Dilerseniz de TV8'in internet sitesi www.tv8.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.