Doya Doya Moda 14 Temmuz Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu

Doya Doya Moda 14 Temmuz Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu
Türkiye'nin en iddialı büyük beden kadınlarının yarışına sahne olan Doya Doya Moda'nın yeni bölümü de dopdolu. Dün başlayan heyecan fırtınasında gözler bugüne çevrildi. Tüm yarışmacıların hedefi ilk sırada yer alıp cuma günü ödülü kazanmak. Peki Doya Doya Moda 14 Temmuz Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'nın yeni sezonu başladı. Dün yayınlanan ilk bölümde hem gala coşkusu yaşandı hem de yarışmacılar Türkiye'ye tanıtıldı. Birbirinden iddialı 7 büyük beden kadının rekabetinde kıyasıya bir gün geride kaldı. Artık gözler bugünde. Yarışmaya ısınan ve tecrübelenen yarışmacılar giderek daha da olgunlaşarak hem kıyafetlerindeki tercihlere yönelik hataları en aza indirmek hem de yüksek puanlar almak istiyor. Peki Doya Doya Moda 14 Temmuz Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 


Doya Doya Moda yarışmacıları sahada!

Yarışmada bir önceki sezonda yarışmacılar pandemi sebebiyle villada kendilerine sunulan seçenekler arasından tercihler gerçekleştirerek kombinlerini oluşturuyordu. Yeni normalle birlikte başlayan Doya Doya Moda'nın 2. sezonu dışarda başladı. Yarışmacılar Bakırköy sokaklarını arşınlayarak kendilerine göre belirledikleri kıyafet ve aksesuarlarla jürinin karşısına çıktı.

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir


İmani birinci oldu

Doya Doya Moda'nın yeni sezonundaki ilk birinci de dün açıklandı. 7 yarışmacının mücadele ettiği programda İmani Dolar 16 puanla ilk sırada yer aldı. İkinci Nur İşlek 15, üçüncü Aylin Tözün 12, dördüncü Rabia Ağca 10, beşinci Birben Coşkun ve Aslı Adıyaman 9, sonuncu Rümeysa ise 6 puan aldı.

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir


Doya Doya Moda 14 Temmuz Salı kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir


Doya Doya Moda 14 Temmuz Salı 2. sezon 2. bölüm izle

TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'yı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için iki yöntem bulunmaktadır. İsterseniz Youtube üzerinden tek parça ve full seçenekleri ile seyredebilirsiniz. Dilerseniz de TV8'in internet sitesi www.tv8.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.