Doya Doya Moda 16 Haziran Salı kim birinci oldu? Puan durumu

Doya Doya Moda 16 Haziran Salı kim birinci oldu? Puan durumu
Türkiye'nin en çok izlenen, takip edilen ve sosyal medyaya damga vuran stil yarışması Doya Doya Moda'nın ikinci gününde de karşınızdayız. Birbirinden iddialı 7 büyük beden yarışmacının kozlarını paylaştığı programda yine nefesler tutuldu ve kombinler bekleniyor. Peki Doya Doya Moda 16 Haziran Salı kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Uğurkan Erez'in yarışmaya dönmesiyle daha da renklenen TV8 ekranlarında yeni gün heyecanı yaşanıyor. Dün başlayan yeni haftanın ardından yaklaşan sezon finali mücadelesindeki dozaj da artıyor. Yarışmacılar birbirlerine artık daha da  tahammülsüz. Giderek bir savaşı andıran mücadele izleyicileri de ekran başına kilitliyor. Yeniden 20 üzerinden verilecek puanlarla artık elenmek veya birinci olmak konusunda daha da dikkatli davranmak gerekiyor. Peki Doya Doya Moda 16 Haziran Salı kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.
 


Büşra Koçak sosyal medyada ses getirdi

Dün açıklanan yeni hafta yarışmacısı olan Büşra Koçak, Instagram'da adından söz ettirmeyi başardı. Son haftalarda yarışmaya katılan yarışmacıların ilk gününde gördüğü ilginin de üzerinde bir etkileşime sahip olduğu görülen güzel isim hakkında binlerce yorumlar yapıldı. Adına hayran sayfaları açıldı ve paylaşımlar yapıldı. Ancak 6 puanda kalabilen Koçak beklentilere ilk günde karşılık veremedi.



Doya Doya Moda 142. bölüm fragmanı

Betül Sündüz'e sahip çıktı: Sündüz'ü eleyecek son insansın bence. Sündüz'ün gitmesini isterim ama onu sen eleyemezsin! Su şampiypnluk istiyor. Tek derdi bu... Yeni yarışmacı Büşra tek sevinenin kendisi olacağını iddia etti. Hanzade bir martı edasıyla geldi... Hanzade finale gideceğinden emin. Emel hiçbir şeyi kafasına takmadı. Sevinçten ağladı... Sebebinin daha önce göz yaşı döktüğü çocuğunun olmaması konusunda kendisine verilen tüp bebek tedavisi ile ilgili olduğu zannediliyor. Yine de her şey yeni bölümde ortaya çıkacak.


Doya Doya Moda 16 Haziran Salı 142. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 12:30'da başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 


 

Doya Doya Moda 16 Haziran Salı kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Hanzade: 19
Sündüz: 8
Gamze: 5
Emel: 15
Su: 5
Betül: 11
Büşra: 5




 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.