Doya Doya Moda 17 Ağustos Çarşamba puanları! Kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu

Doya Doya Moda 17 Ağustos Çarşamba puanları! Kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Doya Doya Moda'da hafta ortası heyecanı yaşanıyor. 7 yarışmacının kendilerine verilen sürede elde edecekleri puanlarla bir günü daha lider tamamlamak ve cuma günkü final için avantaj sağlamak istiyor. Seyirciler zorlu maraton sonunda oluşan sıralamayı merak ederek araştırmalarda bulunuyor. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda 17 Ağustos Çarşamba puan durumu haberimizde.

Talya Prodüksiyon imzasıyla 3. sezonunda da ekranlarda kombin rüzgarları esitren Doya Doya Moda'da yeni bir gün daha başlıyor. İstanbul sokaklarına çıkan yarışmacıların kendilerine verilen sürede seçecekleri kıyafetlerle birlikte podyuma çıkacakları yarışta en çok puan alacak isim günü lider tamamlayacak. En son yayınlanan bölümde 20 puan toplayan Hülya kusursuz peformansıyla güne damga vurdu. 2. sırayı alan isim ise 19 puanlı Zeynep Billur Uludağ oldu. 17 puan alan Banu ise üçüncü basamakta ykendine yer buldu. Aynı zamanda kankası Nihan ile aynı sırayı paylaştı. Aleyna 15 puanla günü tamamladı. Tina 14, Nimet ise 12 puanla ikinci bölüme nokta koydu. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda 17 Ağustos Çarşamba puan durumu haberimizde.


 

Doya Doya Moda 17 Ağustos Çarşamba kim birinci oldu?

Her bedenden katılıma izin verilen ve daha da rekabetçli hale gelen programda 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın son günkü puanları oldukça merak ediliyor. Yarışmacıların tarzlarını yanıstacağı sınavda alacakları notlar ve yorumlar gelecekleri için de belirleyici rol oynayabilir. Doya Doya Moda 17 Ağustos Çarşambapuanları aşağıda yer almaktadır.

  • Zeynep Billur Uludağ:
  • Banu Teker:
  • Nihan Sağır: 
  • Aleyna Koç: 
  • Nimet Üzüm:
  • Hülya Yenidoğmuş:
  • Tina Özdemir:


 

Doya Doya Moda yarışmacıları kimdir?

Her biri çok iddialı, stil sahibi olduğunu düşündüğü, hırsı ile yarışmaya damga vuracağınanan 7 kız Çarşambaden Pazartesiya rekabet içerisinde birbirlerini geçmeye çalışıyor. Yayınlanan son haftadan itibaren Doya Doya Moda yarışmacılarını sizler için derledik. Önceki sezonda başlayan ve bu sezonda da devam eden Doya Doya Moda'nın yebi döneminde oldukça güzel isimler var. Doya Doya Moda'da Zeynep Billur Uludağ, Banu Teker, Nihan Sağır, Özge Özder, Aleyna Koç, Hülya Yenidoğmuş ve Tina Özdemir mücadele edecek. Sezon boyunca katılacak isimler de listeye eklenecek.


 

Doya Doya Moda hakkında

Yapımcılığını Talya Prodüksiyon'un üstlendiği ve Castillo di Riva'da çekimleri yapılan Doya Doya Moda'da Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş jüri üyeliğini üstleniyor. Beş gün boyunca en fazla puanı toplayan yarışmacı hafta sonunda ödüle kavuşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.