Doya Doya Moda 18 Temmuz Cumartesi Puan Durumu | Kim birinci oldu? Kim elendi?

Doya Doya Moda 18 Temmuz Cumartesi Puan Durumu | Kim birinci oldu? Kim elendi?
Dünyanın ilk ve tek büyük beden kadın yarışması Doya Doya Moda'nın yeni bölümü başlıyor. Yeni sezonun ilk eleme haftasında bir yarışmacı hem programa hem arkadaşlarına hem de hayallerine veda edecek. Bir kişi de altın kolye kazanacak. Peki Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda'da kim elendi? İşte detaylar...

TV8'in öğle kuşağında en çok izlenen programlarından biri olan Doya Doya Moda'da haftanın son günü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yarışmada yer alan 7 yarışmacının kıyasıya mücadelesi bugün de devam edecek Birbirinden eğlenceli, komik ve bir o kadar da gergin anların yaşandığı progrgamda yine tarzlar konuşturulacak. Jürinin vereceği oylarla da gün tamamlanacak. Ardından da final başlayacak. Peki Doya Doya Moda 18 Temmuz Cumartesi kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.
 

İmani anlattı stüdyodakiler ağladı

BU sezonun iddialı yarışmacılarından biri olarak programda yer almaya başlayan ve kısa sürede de sevilen İmani Dolar, dün yayınlanan bölüme damga vurdu. Mersinli yarışmacı, babasız büyüdüğünü anlattığı anlarda herkes gözyaşına boğuldu. Çocuklarına çikolata alan babanın babalık olduğunu düşündüğünü belirten Dolar'ı Seray Sever ve Kemal Doğulu teselli etti.

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir



Doya Doya Moda 18 Temmuz Cumartesi kim birinci oldu?

Doya Doya Moda'nın yeni sezonunda dünün birincisi açıklandı açıklandı. 7 yarışmacının mücadele ettiği programda Birben 16 puanla birinci oldu. İkinci sırada 14 puanla Nur vardı. Aylin ve İmani 11 puanla üçüncü oldu. Aslı 8, Rümeysa 6 ve  Rabia 5 puanla günü tamamladı. Bugünün sonuçları açıklanınca haberimizde yer alacak.
 

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir


Doya Doya Moda 18 Temmuz Cuma 2. sezon 5. bölüm izle

TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'yı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için iki yöntem bulunmaktadır. İsterseniz Youtube üzerinden tek parça ve full seçenekleri ile seyredebilirsiniz. Dilerseniz de TV8'in internet sitesi www.tv8.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.