Doya Doya Moda 19 Haziran Cuma 150. bölüm kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Doya Doya Moda 19 Haziran Cuma 150. bölüm kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
Türkiye'nin en çok izlenen moda yarışması Doya Doya Moda'nın bir hafta finaline daha gelindi. Yarışmacılar bir kez daha kendilerine verilen sürede yapacakları kombinlerle yüksek puanlar almak ve finalde kolyeyi kapmak istiyor. Peki Doya Doya Moda 19 Haziran Cuma 149. bölüm kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

TV8'in sevilen ve ilgiyle takip edilen yarışmasında haftanın son gününe gelindi. 7 büyük beden kadının yarıştığı Doya Doya Moda'nın 150. bölümü karşınızda. Bugün hafta başından bu yana devam eden yarışta artık son kez kombinler yapıalcak ve jüri karşısına çıkılacak.10 üzerinden verilecek puanlarla her an her şey değişebilir. Toplamda alınacak 40 puan bulunuyor. Bugün bir kişi elenecek, bir yarışmacı da birinci olarak kolyeyi boynuna takacak. Peki Doya Doya Moda 19 Haziran Cuma 149. bölüm kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

 

150. bölümde kim elenecek?

Yarışmada pazartesiden bu yana hünerlerini sergilemenin yanısıra psikolojik savaş da veren yarışmacılar arasında bir kişi bugün finale iki hafta kala elenecek. Puan sıralamasının en altındaki ismin kim olduğu yönünde tahminler yapılıyor. Bu sebeple ön plana çıkan iki kişi var. İlki pazartesi günü programa katılan Büşra Koçak. Hafta boyunca beklenen performansı bir türlü veremeyen güzel yarışmacı elenmenin en güçlü adayı. Diğer yanda ise Gamze Eroğlu var. Üçüncü kişinin kim olduğu yarışmanın son anlarında ortaya çıkacak.




 

Doya Doya Moda 150. bölüm fragmanı

Yarın programda yarışmacılar yaz mevsiminde akşam şıklığı konsepti ile ekranlarda olacak. Her tercihleri hafta birincisini ve elenenini belirleyecek olan 7 kadının tek dilerği günün en çok puanını toplamak. Kolye savaşları başladı ve her geçen gün daha da kızışıyor. Bunu en çok dile getiren ise Betül. Su ile yine atışmaları olay olacak. Hepsi ve daha fazlası yarın Doya Doya Moda'nın yeni bölümünde.

 


Doya Doya Moda 19 Haziran Cuma 150. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 12:30'da başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.
 


 

Doya Doya Moda 19 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Hanzade: 
Sündüz: 
Gamze: 
Emel: 
Su: 
Betül: 
Büşra: 

Hanzade 109 puanla birinci oldu. Büşra Kolçak elendi.




 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.