Doya Doya Moda 19 Ocak 2023 Perşembe puanları (Kim birinci oldu?)

Doya Doya Moda 19 Ocak 2023 Perşembe puanları (Kim birinci oldu?)
TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Doya Doya Moda'da yeni bölüm başlıyor. Hafta finali öncesinde son kez İstanbul sokaklarında alışverişlerini yapacak olan yarışmacılar ardından podyuma çıkarak birincilik için mücadele verecek. Yarın 20 puan üzerinden değerlendirilecek kombinlerin daha da değerli hale geleceği maratonda bugün herkes en yüksek puanı almak amacında. Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda 19 Ocak 2023 Perşembe puanları haberimizde.

Talya Yapım imzasıyla milyonlara ulaşan ve her bölümüyle büyük bir heyecan yaşatan Doya Doya Moda, yeni yılda da tüm hızıyla devam ediyor. 7 iddialı kadının amansız rekabetine sahne olan programda yarınki hafta finali öncesindeki son bölüm izleyicilerin karşısına çıkacka. Özlem'in diskalifiyesi sonrasında 6 kadının kaldığı villada yine kıran kırana mücadele yaşanacak. Herkesin gözü gün sonunda. Yarışmacıların hedefi final öncesindeki dev adımı atabilmek ve yarın ve gerisini getirebilmek. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? 19 Ocak 2023 Perşembe puanları haberimizde.


 

Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?

19 Ocak 2023 Perşembe tarihinde yayınlanan Doya Doya Moda'da gözler gün sonuna çevrildi. Herkes kendisine verilen sürede tercih edeceği kombinlerle birlikte zirvede yer alarak iyi bir başlangıç yapmayı istiyor. Günün puanları aşağıda bulunmaktadır;

  • Hülya: 
  • Aleyna: 
  • Betül:
  • Meyra Melike: 
  • Deren:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.