Doya Doya Moda 2 Haziran Salı kim birinci oldu? Puan Durumu

Doya Doya Moda 2 Haziran Salı kim birinci oldu? Puan Durumu
Televizyon ekranlarının en çok sevilen, izlenilen ve takip edilen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'nın 137. bölümü karşınızda. Birbirinden iddialı 7 büyük beden kadının yarışacağı programda yine liderlik mücadelesi verilecek. Peki Doya Doya Moda 2 Haziran Salı kim birinci oldu? Puan Durumu

Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever ve Kemal Doğulu'nun jüri üyeliğini üstlendiği, Uğurkan Erez'in 65 yaş sınırına takılmasına rağmen zaman zaman programa eşlik ettiği Doya Doya Moda'da yeni bir gün heyecanı yaşanıyor. Büyük beden kadınların final heyecanıyla karşımzıa çıktığı haftda birincilik rekabeti nefes kesiyor. Her geçen gün daha da acımasız hale gelen zorlu maratonda izleyiciler yarışmacıların aldığı puanları da merak ederek araştırıyor. Peki Doya Doya Moda 2 Haziran Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 


Doya Doya Moda 137. bölüm fragmanı

Bugün yeni haftası başlayacak olan Doya Doya Moda'nın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yarışmacıların final heyecanı giderek artıyor. Su neden ağladı? Yarışmanın en çok sevlen isimlerinden biri olan İranlı güzelin gözyaşları izleyenleri de üzdü. Diğer yandan Betül ile girdiği kavgada herkes kendi yorumunu yaptı. Sündüz, Hanzade ve Emel'in sözleri herkesi şoke edecek. Doya Doya Moda yeni bölümüyle 12.30'da FOX TV'de.

 

gamze eroğlu kimdir

doya doya moda Sepideh Su Baher
 


Doya Doya Moda 2 Haziran Salı 137. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 12:30'da başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.
 

doya doya moda gamze eroğlu
 

Doya Doya Moda 2 Haziran Salı kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Hanzade: 10
Sündüz: 14
Gamze: 3
Emel: 8
Su: 14
Betül: 8
Melika: 7

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları

doya doya moda Sepideh Su Baher
 

doya doya moda emel başkan fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.