Doya Doya Moda 2 Temmuz Perşembe kim birinci oldu? Elenen kim?

Doya Doya Moda 2 Temmuz Perşembe kim birinci oldu? Elenen kim?
Türkiye'nin en iddialı büyük beden kadınlarını bir araya getiren Doya Doya Moda'nın sezon finaline 1 kaldı. Yarışmada bugün üzücü bir haber daha var. Bir yarışmacı programa veda edecek. Peki Doya Doya Moda 2 Temmuz Perşembe kim birinci oldu? Elenen kim? İşte detaylar...

TV8'in yaz aylarından bu yana kesintisiz olarak yayın hayatına devam ettiği yarışması Doya Doya Moda'da haftanın dördüncü, sezonun ise sondan biri kala bölümü ile karşınızdayız. Dün yayınlanan yeni bölümün ardından gözler artık final öncesi son bölüm heyecanı yaşanacak. İzleyiciler de bugünün önemini bildikleri için puan sıralamasını da merak ediyor ve araştırmalarda bulunuyor. Ayrıca bir yarışmacı da final öncesinde elenecek. Peki Doya Doya Moda 2 Temmuz Perşembe kim birinci oldu? Elenen kim? İşte detaylar...

 

Sezon sona eriyor

İlk sezonu ile büyük bir beğeni elde eden ve haftalar geçtikçe televizyon ekranına da ısınarak önemli izlenme oranları yakalayan Doya Doya Moda'da artık son iki bölüm. Yarışmacılarıyla ekranlara renk katan programın heyecanı da aynı derecede yükseliyor. Artık son puanlarını alacak 6 iddialı isim arasında rekabetin sonnuna geliniyor. İkinci sezona merhaba diyecek olan yarışma yeni yarışmacılarını arıyor.



 

Doya Doya Moda 159. bölüm fragmanı

Final haftasının dördüncü gününde yarışmacılar arasındaki hesaplaşmanın şiddeti giderek artıyor. Artık hataya yer yok. Gerilim yükseliyor. Kemal Doğulu ve Seray Sever çileden çıktı! Ardından ünlü modacı beklenmeyen bir açıklamada bulundu. Doya Doya Moda'nın büyük finalinden önce elenecek kişiyi duyurdu. Bu anların ardından fragman sona erdi. Hepsi ve daha fazlası Doya Doya Moda'nın yeni bölümünde.

 




Doya Doya Moda 1 Temmuz 158. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 12:30'da başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.
 


 

Doya Doya Moda 2 Temmuz Perşembe kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Hanzade: 
Sündüz: 
Emel: 
Su: 
Gamze: 
Betül: 

Hanzade, Sündüz, Su ve Betül finale kaldı. Emel ve Gamze elendi.




 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.