Doya Doya Moda 20 Mayıs Çarşamba Puanları | Kim birinci oldu?

Doya Doya Moda 20 Mayıs Çarşamba Puanları | Kim birinci oldu?
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan ve izleyicilere eğlenceli dakikalar sunan Doya Doya Moda'nın yeni bölümü ile karşınızdayız. Dün yayınlanan son bölümde birçok tartışmanın yaşandığı yarışmada yine de kahkaha eksil olmamıştı. Gözler hafta ortasına geldi. Bugünden itibaren alınacak her puan altın değerinde ve belirleyici rolde. Peki Doya Doya Moda 20 Mayıs Çarşamba kim birinci oldu? İşte puan durumu...

Birbirinden iddialı 7 büyük beden yarışmacının kıyasıya süren yarışında hafta ortasına gelindi. Bugün yeni bölümü ile yayınlanacak olan Doya Doya Moda'da bir kez daha birincilik mücadelesi verilecek. Kolye kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapan yarışmacılar için kritik iki günün ilki başlıyor. Çarşamba ve perşembe günlerindeki performanslar genelde belirleyici oluyor. Cuma her ne kadar 10 puan üzerinden değerlendirme yapılsa da son sırada giren yarışmacıların mental anlamdaki düşüşü genelde son gün de sürüyor. Bu sebeple çarşamba çok önemli. Yarışmacılar yine birbirlerine diş geçirmenin yanısıra psikolojik olarak da kendilerini kanıtlamak istiyor. Bunun için de iyi kombin yapmak zorundalar. Peki Doya Doya Moda 20 Mayıs Çarşamba kim birinci oldu? İşte puan durumu...

 

Tuğçe stüdyoyu terk etti

Geldiği günden yana tavırlarıyla, sözleriyle ve kombinleriyle dikkat çeken ve zaman zaman tepki de gören Tuğçe Kızıler yine gündemdeydi. Kemal Doğulu'nun tercihlerine eleştiri getirdiği genç yarışmacı jüri üyesine hak verdi ancak olay bununla da kalmadı. Trendsetter kavramını bilmediğini ifade ettiği Tuğçe'ye kızan Doğulu çok sinirlendi. Ayrıca 'skandal' dedi. Tuğçe'nin naylon çorap giymesine tepki gösterildi. Tuğçe de yarışmadan çekilmek istedi ancak Seray Sever 'Zaten istemesen de bu şekilde cuma günü gideceksin' açıklamasını yaptı. Bu cevaptan sonra yarışmacı podyumdan ayrıldı.

doya doya moda gamze eroğlu
 

Doya Doya Moda 128. bölüm fragmanı!

TV8 ekranlarında 12:30'da başlayacak olan Doya Doya Moda'nın 128'inci bölümünde heyecan yine tavan yaptı. Bugün bomba patlıyor. Bu kez Sündüz hedefte! Kemal Doğulu'nun zevksiz ekeştirisi kime? Emel Başkan yine jüri ile karşı karşıya. Betül ne kadar yorulsa da yarışmada kaldığını söyledi. Tuğçe ile Su kozlarını paylaştı. 7 moda delisi kızın rekabeti bugün yine herkesi ekrana kilitleyecek.

 

gamze eroğlu kimdir

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları
 

Doya Doya Moda 20 Mayıs Salı 128. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 12:30'da başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.
 

doya doya moda Sepideh Su Baher



 

Doya Doya Moda 20 Mayıs Çarşamba kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Su: 15
Betül: 8
Sündüz: 15
Gamze: 8
Hanzade: 5
Emel: 10
Tuğçe: 3
 

doya doya moda emel başkan fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.