Doya Doya Moda 20 Temmuz Pazartesi Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Doya Doya Moda 20 Temmuz Pazartesi Puan Durumu | Kim birinci oldu?
20 Temmuz 2020 Pazartesi tarihinde yayınlanacak olan Doya Doya Moda, yeni haftanın ilk günü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Fenomen yarışmada bir kişi daha programa katılacak ve zorlu yarış bugünden itiabren yeniden başlayacak. Peki, Doya Doya Moda 20 Temmuz Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Seray Sever ve Kemal Doğulu'nun jüri üyeliklerini üstlendiği Doya Doya Moda'da yeni hafta başlıyor. Büyük beden kadınların mücadelesinde yeni sayfa açılıyor. Pazartesi günü aynı zamanda yeni yarışmacı demek. Cuma günü elenen yarışmacı yerine yenisi gelecek. O isim de belli oldu. Haberimizin devamında okuyabilirsiniz. Diğer yandan da en çok araştırılan konuların başında puanlar geliyor. Hafta başında alınacak yüksek notlar psikolojik olarak da katkı sağlayacak. Peki, Doya Doya Moda 20 Temmuz Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

 

Rümeysa Küçükislamoğlu katılıyor

Koronavirüs sürecinde performanslarını sergileyen yarışmacılar arasına bugün Rümeysa Küçükislamoğlu katılıyor. Aslı Adıyaman'ın yerine yarışmaya dahil olacak güzel yarışmacı, birincilik için doğru kombinleri seçmek ve kendisini en iyi şekilde taşımak zorunda. Bu sebeple de hata yapmaması gerekiyor. Bakırköy'de başlayacak olan maratonda performansı merak ediliyor.

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu fotoğrafları

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu kimdir

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir



Doya Doya Moda 20 Temmuz Pazartesi kim birinci oldu?

Doya Doya Moda'nın yeni sezonunda ikinci haftanın ilk birincisi konusunda araştırmalar yapılıyor. 7 yarışmacının mücadele ettiği programda son olarak Aslı Adıyaman elenmişti. Yarışmacıların aldıkları puanlar merakla bekleniyor. Bugünün sonuçları açıklanınca haberimizde yer alacak.
 

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir


Doya Doya Moda 20 Temmuz Pazartesi 2. sezon 6. bölüm izle

TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'yı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için iki yöntem bulunmaktadır. İsterseniz Youtube üzerinden tek parça ve full seçenekleri ile seyredebilirsiniz. Dilerseniz de TV8'in internet sitesi www.tv8.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.