Doya Doya Moda 21 Mayıs Perşembe Puanları | Kim birinci oldu?

Doya Doya Moda 21 Mayıs Perşembe Puanları | Kim birinci oldu?
Türkiye'nin en trend, en tarz, en stil ve eğlenceli yarışması Doya Doya Moda'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Yarışmacılar haftanın dördüncü gününde bir kez daha performanslarını serigleyerek final öncesi avantajlı duruma geçmek istiyorlar. Peki Doya Doya Moda 21 Mayıs Perşembe kim birinci oldu? İşte puan durumu...

Tarzınızı genişleten, stilinizi geliştiren ve Türkiye'nin en moda yarışmasında haftanın dördüncü günündeyiz. 7 büyük beden yarışmacının bir kez daha kolye uğruna başlayacakları mücadele nefes kesecek. Gün birinciliklerinin yanısıra alınacak her puan hafta birinciliği için ekstra bir adım demek. Jüri üyelerinin sert yorumları ve yarışmacıların aralarındaki tartışmalarla zaman zaman daha da gerilen ortamda kahkaha eksik olmuyor. Bugünün sonuçları da merak edilerek araştırılıyor. Peki Doya Doya Moda 21 Mayıs Perşembe kim birinci oldu? İşte puan durumu...

 

Su kozunu oynadı

TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın son bölümünde Hanzade'nin Zenan'dan destek aldığı ve onun tarafından giydirildiği yönündeki iddialar stüdyoda bir anda alevleri yükseltti. Su, Hanzade'yi ifşa etti. Kemal Doğulu da 'O zaman senin bir fikrin yok' dedi. Sponsorlardan giyinmekten ziyade Hanzade'ye suç bulan Doğulu, önemli tespitler yaptı.

doya doya moda gamze eroğlu

 

Doya Doya Moda 129. bölüm fragmanı!

TV8 ekranlarında 12:30'da başlayacak olan Doya Doya Moda'nın 129'uncu bölümünde heyecan yine tavan yaptı. Bugün bomba patlıyor. Sündüz ve Su, Betül'ün büyük hayranı olduğunu açıkladı. Betül de şimdi kendilerine oynamak istediklerini amaizin vermeyeceğini açıkladı. Su ve Sündüz yine pürneşe. Gamze, Emel'i hedef aldı. Defalarca potaya girdiği yönünde ifadeler kullanan Gamze'ye Emel; 'Bir kadın gibi oradan çıkmayı da bildim' dedi. Tuğçe bugün de iyi puan alamazsa yarın elenebilir. 7 moda delisi kızın rekabeti bugün yine herkesi ekrana kilitleyecek.

 

gamze eroğlu kimdir

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları
 

Doya Doya Moda 21 Mayıs Salı 129. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 12:30'da başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.
 

doya doya moda Sepideh Su Baher



 

Doya Doya Moda 21 Mayıs Perşembe kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Su: 6
Betül: 15
Sündüz: 9 
Gamze: 13
Hanzade: 9
Emel: 6
Tuğçe: 6
 

doya doya moda emel başkan fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.