Doya Doya Moda 22 Haziran Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu

Doya Doya Moda 22 Haziran Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu
Türkiye'nin 7 büyük beden kadınını bir araya getiren ve iddialı bir yarışmaya sahne olan Doya Doya Moda'nın yeni haftası başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılarıyla her geçen gün daha da ilgi çekici hale gelen programda artık final heyecanı yaşanıyor. Peki Doya Doya Moda 22 Haziran Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

TV8'in fenomen yarışması Doya Doya Moda'nın giderek finaline doğru gidilen maratonunda ilk gün başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine verilen süre zarfında  tercih edecekleri kombinlerle birincilik için ter dökeceği mücadele kıran kırana geçecek. Final yaklaştıkça tahammül sınırları aşağı düşerken rekabet zirve yapacak. Peki Doya Doya Moda 22 Haziran Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

 

Büşra Koçak elendi

Geçen haftanın finalinde yarışmaya veda eden isim belli oldu. Pota oldukça kalabalıktı ve gidecek isim merakla bekleniyordu. Gerilim fimlerini andıran dakikalar sonucunda en az puanı alan isim açıklandı. Son haftaların birçoğunda da olduğu gibi ilk gelen yarışmacı elendi. Başak Koçak programa veda etti. Artık final için geri sayım başladı.

 


 

Kimse katılmayacak mı?

Cuma gününden sonra yayınlanan fragmanda flaş bir detay ortaya çıktı. Normal şartlar altında yarışmanın yeni yarışmacısına yönelik ipuçları veriliyordu ancak bu kez yapılmadı. Bu hafta yarışma 6 isimle devam edebilir. Böylelikle birincilik ve elenme şansları da bir o kadar arttı.

 



 

Doya Doya Moda 151. bölüm fragmanı

Bugün yeni haftası başlayacak olan Doya Doya Moda'nın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yarışmacılar artık final için mücadele verecek. Yeni yarışmacı Zeynep Zor iddialı geldi ve herkese meydan okudu. Günün konseptine uygun tercihler yapmaya çalıştı. Hanzade ile arasında nasıl bir lilişki olacak. Hepsi ve daha fazlası Doya Doya Moda'nın yeni bölümünde.


 


Doya Doya Moda 22 Haziran Pazartesi 151. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 12:30'da başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 


 

Doya Doya Moda 22 Haziran Pazartesi kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Hanzade: 19
Sündüz: 11
Emel: 9
Su: 12
Gamze: 5
Betül: 10




 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.