Doya Doya Moda 23 Temmuz Perşembe Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Doya Doya Moda 23 Temmuz Perşembe Puan Durumu | Kim birinci oldu?
Türkiye ve dünyanın ilk ve tek büyük beden yarışması Doya Doya Moda'nın yeni bölümü ile karşınzıdayız. Birbirinden iddialı 7 yarışmacının rekabeti nefes kesecek. Finale artık sadece bir bölüm kaldı. Puanlar da birbirlerine çok yakın! Peki, Doya Doya Moda 22 Temmuz Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Jüri üyeliklerini Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Kemal Doğulu'nun yaptığı, yarışmacılarının da kıyasıya mücadelesi ile ekranlara gelen Doya Doya Moda'nın 2. sezonu tüm hızı ile sürüyor. Kızlar bugün hafta ortasında kendilerine verilen süre zarfında en yüksek puanı alarak birinci sıraya oturmak ve cuma günkü finalde kolye kazanmak istiyorlar. Bunun için de hata yapmamaları gerekiyor. Peki, Doya Doya Moda 23 Temmuz Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

isteyen istediğini silsin!

Üç bölümü geride kalan haftada bugün yarışmacılar dördüncü kez performanslarını ortaya koyarak jüriden tam puan almaya çalışacak. Günün konsepti iki farklı renk. İster uyumlu ister uyumsuz şekilde yapılacak kombinlerle birlikte jüri karşısına çıkacak. Siyah ve beya ise renk kabul edilmediğinden dolayı yarışmacılar bu tercihi yapamayacak. Diğer yandan yayınlanan fragmanda da ipler gerildi. Rabia 'İsteyen istediğini silsin. Kim buradan sonra birbiriyle görüşecek ki!' çıkışında bulundu. Hepsi ve daha fazlası Doya Doya Moda'nın yeni bölümünde.

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu fotoğrafları

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu kimdir

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir



Doya Doya Moda 23 Temmuz Perşembe kim birinci oldu?

Doya Doya Moda'nın yeni sezonunda ikinci haftanın dördüncü birincisi konusunda araştırmalar yapılıyor. 7 yarışmacının mücadele ettiği programda son olarak Aslı Adıyaman elenmişti. Yarışmacıların aldıkları puanlar merakla bekleniyor. Bugünün sonuçları açıklanınca haberimizde yer alacak.

Dünkü tablo şu şekildeydi;

Doya Doya Moda

 

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir


Doya Doya Moda 17 Temmuz Cuma 2. sezon 4. bölüm izle

TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'yı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için iki yöntem bulunmaktadır. İsterseniz Youtube üzerinden tek parça ve full seçenekleri ile seyredebilirsiniz. Dilerseniz de TV8'in internet sitesi www.tv8.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.