Doya Doya Moda 24 Temmuz Cuma Puan Durumu | Kim birinci oldu? Kim elendi?

Doya Doya Moda 24 Temmuz Cuma Puan Durumu | Kim birinci oldu? Kim elendi?
Televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'nın yeni sezondaki ikinci haftası da sona eriyor. 7 büyük beden yarışmacının kıyasıya mücadelesinde artık son kez performanslar ortaya konulacak. Kombinlerini en iyi şekilde ortaya koymak isteyen kızlarımız için binlerce kişi de televizyon başına kilitlenecek. Doya Doya Moda 24 Temmuz Cuma kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Jüri üyeliklerini Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Kemal Doğulu'nun yaptığı, yarışmacılarının da kıyasıya mücadelesi ile ekranlara gelen Doya Doya Moda'nın 2. sezonu tüm hızı ile sürüyor. Bugün yine final günü. Kızlar bugün hafta ortasında kendilerine verilen süre zarfında en yüksek puanı alarak birinci sıraya oturmak ve bugünkü finalde ödül kazanmak istiyorlar. Bunun için de hata yapmamaları gerekiyor. Peki, Doya Doya Moda 24 Temmuz Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

 

Yarışmacılar görümce olacak

Doya Doya Moda'nın yayınlanacak olan haftanın son bölümünde yarışmacılar görümce konsepti ile jürinin karşısına çıkacak. Moda tabularını yıkan ve bedenleri kalıplara hapsetmeyen yarışmada bir hafta daha sona erecek. Puanların birbrirlerine yakın olması sebebiyle heyecan daha da artıyor İzleyiciler de ekran başına kilitlenecek. Tv8'in fenomen yarışmasında şampiyon isim de merakla bekleniyor.

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu fotoğrafları

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu kimdir

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir



Doya Doya Moda 24 Temmuz Cuma kim birinci oldu?

Doya Doya Moda'nın yeni sezonunda ikinci haftanın son birincisi konusunda araştırmalar yapılıyor. 7 yarışmacının mücadele ettiği programda son olarak Aslı Adıyaman elenmişti. Yarışmacıların aldıkları puanlar merakla bekleniyor. Bugünün sonuçları açıklanınca haberimizde yer alacak.

Aylin elendi. Birben birinci oldu.

Dünkü tablo şu şekildeydi;

Doya Doya Moda

 

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir


Doya Doya Moda 24 Temmuz Cuma 2. sezon 10. bölüm izle

TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'yı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için iki yöntem bulunmaktadır. İsterseniz Youtube üzerinden tek parça ve full seçenekleri ile seyredebilirsiniz. Dilerseniz de TV8'in internet sitesi www.tv8.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.