Doya Doya Moda 3. sezon nerede çekiliyor? Doya Doya Moda villası nerede

Doya Doya Moda 3. sezon nerede çekiliyor? Doya Doya Moda villası nerede
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan ve tam 1 sene sonra ekranlara geri dönen Doya Doya Moda'nın yeni sezonu başlıyor. Birbirinden güzel ve bir o kadar iddialı 7 yarışmacının tekrar girişeceği mücadeleye ev sahipliği yapacak olan villa da merak konusu ve bir an önce öğrenilmek isteniyor. Peki, Doya Doya Moda nerede çekiliyor? Doya Doya Moda yeni sezon villası nerede? Detaylar haberimizde.

Jüri üyeliğini Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş'ın üstlendiği Doya Doya Moda 18 Temmuz'dan itibaren TV8 ekranlarındaki yerini alacak. Her hafta yeni yarışmacıların da katılacağı moda dolu bir maratonun başlayacağı programda yarışmacılar güzelliklerini en iyi şekilde yansıtabilmek adına kombinlerini oluşturup jüri karşısına çıkacak. Hafta başından cuma gününe kadar alınacak puanlara göre de sıralamalar belirlenecek. Herkesin hedefi büyük ödüle gitmek. Diğer yandan çekimlerin yapıldığı villa da merak konusu. Peki, Doya Doya Moda nerede çekiliyor? Doya Doya Moda yeni sezon villası nerede? Detaylar haberimizde.


Doya Doya Moda nerede çekiliyor?

Türkiye'nin en şık büyük beden kadını olabilmek için yarışan 7 yarışmacının yarışacağı platform da buna göre dizayn edilmeliydi ve pandemi sornasında büyük bir villaya geçilmişti. Yeni sezonda ise farklı bir mekan yarışmaya ev sahipliği yapacak. Yayınlanan fragmanda daha şatafatlı bir mekan seçildi. Doya Doya Moda'nın 3. sezon çekimleri Riva'da gerçekleştiriliyor.

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.