Doya Doya Moda 30 Haziran Salı kim birinci oldu? Yarışmacıların aldığı puanlar

Doya Doya Moda 30 Haziran Salı kim birinci oldu? Yarışmacıların aldığı puanlar
Türkiye'nin en iddialı 7 büyük beden kadınını bir araya getiren ve kıyasıya mücadelesine sahne olan Doya Doya Moda'da haftanın ikinci günü başlıyor. Finale kalan son dört günde yarışmacılar en yüksek puanları alarak kendilerine avantaj sağlamak istiyor. peki Doya Doya Moda 30 Haziran Salı kim birinci oldu? Yarışmacıların aldığı puanlar haberimizde yer alıyor.

TV8'in fenomen yarışması Doya Doya Moda'da artık son günlere giriliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların vereceği mücadele yine nefes kesecek. Dün başlayan final haftasında hem heyecan hem de rekabet dozajı giderek artıyor. Yarışmacılar kombin yarışı verdiği programda psikolojik savaşa da hazır olmalı. Jüri üyelerinin de yorumlarıyla renk kattığı bölümlerde eğlence ve gerilim eksik olmuyor. Büyük ödülü kazanmak isteyen yarışmacılar kombinlerini doğru yapmak ve en yüksek puanı alabilmek adına mücadelesini ortaya koyacak. Yayını takip edenler aynı zamanda gün sonundaki sıralamayı meral ediyor. Peki Doya Doya Moda 30 Haziran Salı kim birinci oldu? Yarışmacıların aldığı puanlar bu sayfada yer alıyor.

 

İlk puanlar verildi

Dün ekranlara gelen haftanın ilk bölümünde yarışmacıların alacakları puanlar merak ediliyordu. Bu sebeple sabırsız bri bekleyiş vardı. Geçen haftanın puanları ile birleştirilecek olan tüm puanlar büyük önem taşıyor. Dün haftaya en karlı başlayan Betül oldu. Toplamda 19 puan aldı. İkinci sırada ise 13 puanla Sündüz ve Hanzade vardı. Su 7, Gamze 6 puan aldı. Emel ise 4 puanla sonuncu oldu.
 


Doya Doya Moda 157. bölüm fragmanı

Final haftasının ikinci gününde yarışmacılar arasındaki hesaplaşmanın şiddeti giderek artıyor. Artık hataya yer yok. Hanzade, Sündüz, Betül ve Su arasındaki denge nereye doğru gidecek ? Gamze ve Emel'in kazanmasına yönelik pek bir beklenti yok. Kazananın bu dört isim arasından çıkması bekleniyor. Hepsi ve daha fazlası Doya Doya Moda'nın yeni bölümünde.
 




Doya Doya Moda 30 Haziran Salı 157. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 12:30'da başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.
 


 

Doya Doya Moda 30 Haziran Salı kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Hanzade: 
Sündüz: 
Emel: 
Su: 
Gamze: 
Betül: 




 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.