Doya Doya Moda 31 Temmuz Puan Durumu | Günün birincisi kim? Kim elendi?

Doya Doya Moda 31 Temmuz Puan Durumu | Günün birincisi kim? Kim elendi?
TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'da bir hafta daha kapanıyor. Birbirinden iddialı 7 yarışmacının verdiği kıyasıya mücadelede bugün bir isim ödülün sahibi olacak. Bir yarışmacı da elenme üzüntüsü yaşayacak. Bu sebeple çok kritik bir bölüm izleyicileri bekliyor. Seyirciler de sabırsız ve bir an önce puanların açıklanmasını beklemekle birlikte ödül kazanan ve elenen yarışmacıyı öğrenmek istiyor. Peki, Doya Doya Moda 31 Temmuz Cuma kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Uğurkan Erez, Seray Sever, Kemal Doğulu ve Gülşah Saraçoğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu Doya Doya Moda'nın yeni bölümü fırtına gibi geliyor. Hafta finalinin yayınlanacağı bayramın ilk gününde izleyiciler eğlenceye doyacak. Zaman zaman gerginliklerin de yaşanacağı programda bir ya da birden fazla yarışmacının da elenmesi söz konusu. Bunu ayrıca haberimizin devamında ele alacağız. Ayrıca kolye ya da bileklik kazanacak isim de merakla bekleniyor. Peki, Doya Doya Moda 31 Temmuz Cuma kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.
 


Yarışmacılar bayram tebriğine gidiyor

Doya Doya Moda'nın yayınlanacak olan haftanın son bölümünde yarışmacılar bayram tebriği konsepti ile jürinin karşısına çıkacak. Bugün bayramın ilk günü olması sebebiyle bu format belirlendi. Puanlar birbirlerine çok yakın ve yarışmacılar hata yapmak istemiyor. Moda tabularını yıkan ve bedenleri kalıplara hapsetmeyen yarışmada bir hafta daha sona erecek. Puanların birbrirlerine yakın olması sebebiyle heyecan daha da artıyor İzleyiciler de ekran başına kilitlenecek. Tv8'in fenomen yarışmasında şampiyon isim de merakla bekleniyor.

Doya Doya Moda Sanaz Shadian fotoğrafları
 

Birden fazla kişi elenebilir!

Dün yayınlanan son bölümde Kemal Doğulu puanları açıkladıktan sonra yarışmacılara uyarıda bulundu ve 'Çok dikkatli olun. Puanlar birbirlerine çok yakın de ilk sıradaki isim dahi elenebilir' dedi. Bunun üzerine Seray Sever de 'Yarın kolye ya da bileklik kazanabilirsiniz. Ve aramızdan bir veya birden fazla kişi ayrılabilir diyerek soru işaretini bırakıyorum' ifadelerini kullandı. Bu sözler yarışmada iki kişinin elenebileceği sorusunu da gündeme getirdi. Bu durum yarışmada daha önce yaşanmıştı.

 

Doya Doya Moda Sanaz Shadian kimdir
 

Doya Doya Moda 31 Temmuz Puan Durumu

Doya Doya Moda programında 30 Temmuz Cuma günü puan durumu tablosuna haberimizden ulaşabilirsiniz.

Rümeysa birinci oldu.

Elenen olmadı.

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu fotoğrafları

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu kimdir

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir
 

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir


Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.